Njega kože

Kako oprati kozmetički pribor?

Kako oprati kozmetički pribor?

Kozmetički kistovi i spužvice su puni prljavštine i bakterija, ali čestim pranjem kozmetičkog pribora možete bakterije i prljavštinu zadržati podalje od vašeg lica kako bi vaša koža bila zdrava i čista.
Maske od zelene gline

Maske od zelene gline

Zelena glina može se naći u biljnim trgovinama i ljekarnama. Maske od zelene gline koriste se za omekšavanje kože, poboljšavanju tonusa kože, liječenju akni i povećavanju elastičnosti kože.
Ljetna briga za kožu

Ljetna briga za kožu

Iako svi čekamo ljeto i mislimo kako se možemo odmoriti i prepustiti, ono nam često donosi nove izazove. Njega kože u vrijeme ljetnog razdoblja izuzetno je bitna.
Koža vam je suha i peruta se?

Koža vam je suha i peruta se?

Koža je posljednji u nizu organa koji hranjive sastojke dobiva kroz hranu, stoga ju je potrebno nahraniti izravno nanoseći hranjive kreme bogate vitaminima i mineralima. Koža upija samo onoliko koliko joj je potrebno i opasnosti od prekoračenja hranjivih sastojaka nema.
Vichy zimska njega

Vichy zimska njega

Zimi je naša koža izložena izuzetnim promjenama temperature, što često uzrokuje isušivanje kože, ponekad čak i ispucanost na najizloženijim područjima – usnama i rukama.
Čišćenje kože lica

Čišćenje kože lica

Osim pravilnom prehranom, korištenjem hidratantnih krema i pijenjem puno vode, kožu lica treba očuvati i njegovati i na druge načine.
Lice bez podočnjaka

Lice bez podočnjaka

Ujutro, s prvim pogledom u ogledalo primjećujete tamne podočnjake na svome licu? Podočnjaci za mnoge žene (i muškarce) predstavljaju pravu noćnu moru.