Vichy zimska njega

Zimi je naša koža izložena izuzetnim promjenama temperature, što često uzrokuje isušivanje kože, ponekad čak i ispucanost na najizloženijim područjima – usnama i rukama.

Zimi je naša koža izložena izuzetnim promjenama temperature, što često uzrokuje isušivanje kože, ponekad čak i ispucanost na najizloženijim područjima – usnama i rukama. Istovremeno su u ovo doba godine i zrake sunca mogući uzrok oštećenja kože, stoga kod zimske njege kože ne smijemo zaboraviti na zaštitu od sunca.

Laboratoriji Vichy su u brizi za lijepu i zdravu kožu i zimi, oblikovali paket proizvoda nazvan Moja zimska njega. U njemu su u zimskoj vunenoj Vichy torbici proizvodi za zimsku njegu: NUTRIEXTRA krema za zaštitu ruku, AQUALIA THERMAL balzam za usne i CAPITAL SOLEIL (30 ml) krema za lice SPF 30.

Torbica s proizvodima bit će na raspolaganju od sredine siječnja u ljekarnama po posebnoj promotivnoj cijeni 109 KN.

Vichy

NutriEXTRA krema za zaštitu ruku
Zimi su naše ruke izložene promjenjivim vremenskim uvjetima, a njihova je koža zbog manjeg broja žlijezda lojnica (od one na licu) vrlo osjetljiva na agresivne čimbenike iz okoliša (hladnoća, vjetar, često pranje ruku, ručni poslovi, itd.). Koža na rukama stoga brzo postaje isušena, suha, gruba i raspucana. Može se pojaviti i osjećaj zatezanja i svrbeža. Zlatno pravilo njege i zaštite kože ruku redovito je korištenje kreme za njegu, sa hidratantnim i hranjivim aktivnim sastojcima, koji dokazano njeguju, obnavljaju i štite kožu i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Nutriextra krema za zaštitu ruku jednim nanosom osigurava cjelodnevnu vlažnost i zaštitu ruku, čak nakon pranja. Lagana i bogata neljepljiva tekstura ne sadrži paraben.

Aqualia Thermal balzam za usne
Usne su vrlo osjetljiv dio tijela i zahtijevaju posebnu njegu, jer su zbog male koncentracije zaštitnih lipida na površini neprestano izložene isušivanju i oštećenjima. Na njih djeluju agresivni vanjski čimbenici (hladnoća, sunce, vjetar, klimatizirani prostori) kao i mehanička oštećenja. Da bismo izbjegli suhe usne, potrebno ih je redovito vlažiti. Aqualia Thermal balzam umiruje, obnavlja i vlaži usne.


Capital Soleil krema za lice

Usprkos tome što u zimskim danima ima manje sunca, sunčeve zrake zbog toga nisu ništa manje intenzivne i štetne, posebno visoko u planinama. Stoga je Vichy u paket Moja zimska njega uključio i Capital Soleil kremu za lice sa zaštitnim faktorom 30, s visokom UVA i UVB zaštitom i patentiranom molekulom Mexoryl®XL i mineralima, što štite kožu od negativnih utjecaja sunčevih zraka. Capital Soleil krema za lice SPF 30 u praktičnoj je ambalaži (30 ml) i stoga prikladna i za svakodnevno »gradsko« korištenje.

Vichy zima

 

Komentari