BASIC botanikals ekskluzivna linija prirodnih kozmetičkih proizvoda

BASIC botanikals najavljuje ekskluzivnu liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda za 21. stoljeće

BASIC botanikals novi je hrvatski brand clean kozmetike najviše kvalitete. Proizvodi, iza kojih stoji Zagrepčanka Nika Bašić Bunić, inspirirani su aroma terapijom i snagom eteričnih ulja. BASIC botanicals proizvodi pripremljeni su od prirodnih sastojaka kontroliranog porijekla najvišeg standarda, a namijenjeni su kupcima koji traže beskompromisnu kvalitetu kozmetičkih proizvoda.

Prepoznavši sama potražnju za clean kozmetikom, Nika je krenula u proizvodnju malih ekskluzivnih serija proizvoda koji u sebi sadrže pregršt prirode. BASIC botanikals bit će dostupan za kupce diljem svijeta putem weba, a nudit će kozmetiku namijenjenu podjednako ljepoti i zdravlju.

Nikin je cilj ojačati svijest o ljekovitim svojstvima pomno odabranih biljaka koje se nalaze u proizvodima njenog branda i njihovom pozitivnom utjecaju na ljudsko zdravlje. Sirovine koje se koriste u proizvodnji Basic botanicalsa dobivene su iz etičkog uzgoja, a proizvodi ne sadrže nikakve GMO sastojke, toksine, filere, parabene, umjetna bojila, umjetne mirise i sintetičke kemijske spojeve. Vrhunska kvaliteta postiže se strogom laboratorijskom kontrolom te su svi proizvodi ručno punjeni i pakirani u Hrvatskoj.

Prvi proizvod koji lansiraju je LIP POMADE, a osmišljen je za njegu i očuvanje usnica. Dolazi u četiri zamamne nijanse: candy, nude, berry i bloom. LIP POMADE napravljen je od pregršt isključivo prirodnih sastojaka među kojima su hyaluron lipo, Q10, vitamin E, shea maslac, lanolin, ricinusovo ulje te eterična ulja ružičastog grejpa i paprene metvice, a ambalaža je osmišljena tako da je pogodna za ponovnu upotrebu ili recikliranje. LIP POMADE umiruje nježnu kožu vaših usnica, obnavlja je i daje joj punoću i sjaj. Dok prirodni pigmenti dobiveni iz voća, povrća i minerala naglašavaju prirodnu boju usnica.

Basic batanicals proizvode potražite na njihovom web shopu: www.basicbotanikals.com, a uskoro i ekskluzivno u Amarie Store, u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Komentari