Mikrodermoabrazija mehanički piling idealan za jesensko doba

Mikrodermoabrazija je revolucionarna tehnika koja daje spektakularne rezultate za različite kožne probleme kao što su ožilja, nepravilnosti, velike pore, pa čak bore.

Mikrodermoabrazija je revolucionarna tehnika koja daje spektakularne rezultate za različite kožne probleme kao što su ožilja, nepravilnosti, velike pore, pa čak bore.
Mikrodermoabrazija je postala vrlo popularan kozmetički zahvat među poznatim hollywoodskim osobama, koji su brzo otkrili iznenađujući učinak ovog kozmetičkog tretmana na njihovu kožu. Uglavnom, mikrodermoabrazija je tretman koji je usmjeren na vanjski sloj kože, epidermis. Ova tehnika je u osnovi piling metoda koja koristi sitne kristale aluminij oksida, kako bi se uklonili mrtve stanice kože.

Mehanicik piling mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivna postupak koji može biti izvedena na licu, vratu, prsima i rukama.
Važno je biti realan i ne zaboravite da ova tehnika samo uklanja mrtve stanice kože, tj. površinski sloj kože.
Profesionalni tretman mikrodermoabrazije možete obaviti kod liječnika ili u kozmetičkom salonu u samo pola sata. Treba spomenuti da je ovaj postupak bezbolan i samo privremena nuspojava može biti crvenilo. Ovi simptomi obično nestaju u roku od par sati nakon tretmana, odnosno maksimalno do 24 sata nakon tretmana.
Iako se može činiti da je ovaj tretman pogodan za sve, oni koji pate od dijabetesa, dermatitisa, ekcema, bradavica,.. trebaju tražiti za savjet liječnika prije nego se odluče za ovaj tretman.
Također, ako se mikrodermoabrazija primjenjuje za liječenje kožnih problema vezanih uz starenje, važno je imati na umu da nakon određene dobi, proizvodnja kolagena se smanjuje, a koža postaje sve tanja, te je važno savjetovanje sa stručnom osobom koja bi procijenila koliko bi tretmana bilo potrebno odradit.
Savjeti

Pobrinite se da odaberete stručnu osobu koja će vam jamčiti najbolje rezultate.
Nakon tretmana koristite hidratantne kreme, kako bi nahranili isušenu kožu.

Nakon mikrodermoabrazije uvijek koristite krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, jer koža će biti malo više osjetljivija nego prije. Izbjegavajte sunce što je više moguće pogotovo u prvih nekoliko dana nakon postupka.

Beauty studio Adam i Eva
www.adamieva.net
Tel: 01 481 95 52
Mob:099 517 41 12

 

Komentari