Njega kože

Djelovanje UVA i UVB zraka na kožu

Djelovanje UVA i UVB zraka na kožu

Ultraljubičasto značenje je podijeljeno na tri zasebne skupine te ima različito djelovanje na naše tijelo. Skupine su UVA, UVB te UVC zrake. Postoje različite teorije o UV radijaciji, ali se većina stručnjaka slaže da samo UVA i UVB...
Zaštita kože od UV zračenja

Zaštita kože od UV zračenja

U prošlosti, dok je ozonski omotač bio nešto deblji nego danas nije bila potreba za tolikom brigom i pažnjom pri izlaganju suncu, dok se danas obavezno pri izlaganju suncu, makar išli samo u grad na kavu, preporuča nanošenje losiona sa visokim zaštitnim faktorom.
Hrana za zdravu i lijepu kožu

Hrana za zdravu i lijepu kožu

Važno je što unosite u vaš organizam, jer svi sastojci iz hrane utječu na zdravlje i ljepotu vaše kože. Koji su sastojci idealni za kožu možete pročitati u nastavku ovog članka.
Vratite svojoj koži blistavost

Vratite svojoj koži blistavost

Svakim danom naša je koža izložena dnevnoj UV svjetlosti. Konstantno izlaganje postupno pospješuje nastajanje tamnih mrlja i nejednake teksture kože. Nepravilan odsjaj tena, nejednaka površina kože i mrlje mogu smanjiti blistavost kože.
Mali trikovi za savršene usne

Mali trikovi za savršene usne

Hidratizirajte vaše usne kako bi imali dobru podlogu za boju, upotrijebite balzam za usne koji sadrži zaštitni faktor jer je koža usana tanka poput papira. Nanesite balzam na usne, te ga ostavite da djeluje nekoliko minuta, a zatim lagano prislonite maramicu i uklonite višak.