Zaštita kože od UVA i UVB zraka za osjetljivu kožu lica uz lagani make-up učinak!

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju nove proizvode na području zaštite od sunca - ANTHELIOS XL obojeni ekstremni fluid i topivu kremu za lice s zaštitnim faktorom 50+ koji Vašoj koži pružaju najvišu zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju nove proizvode na području zaštite od sunca - ANTHELIOS XL obojeni ekstremni fluid i topivu kremu za lice s zaštitnim faktorom 50+ koji Vašoj koži pružaju najvišu zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak. Inovativna obojena tekstura pruža izniman osjećaj ugode, osvježenja i hidratacije te omogućuje cjelodnevno nanošenje bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i masnoće.


ZAŠTITA KOŽE LICA NEKA POSTANE DIO SVAKODNEVNE RUTINE NJEGE KOŽE

Preplanula put u posljednje vrijeme predstavlja ideal ljepote, zbog čega smo spremni provoditi duge sate na najjačem suncu te pretrpjeti neugodne i vrlo bolne trenutke zbog posljedica pretjeranog izlaganja suncu. Pri tome zaboravljamo da koža pamti i ne oprašta, stoga ju je potrebno pravilno zaštititi uoči proljetnih i ljetnih vrućina i sve jačeg ultraljubičastog zračenja.

Lice je pri tome najizloženije (usne, nos, očni kapci, uši), upravo zbog nedovoljne brige i pogrešnog načina korištenja. Stoga, je vrlo važno na vrijeme zaštititi lice s visokim zaštitnim faktorom i proizvodima koji su posebno formulirani za kožu lica (nekomedogene, hidratantne teksture, bez mirisa i bez parabena).

La-Roche-posay-krema-u-boji

ANTHELIOS XL obojeni extremni fluid i topiva krema za lice SPF 50+

Najviša zaštita za osobe s osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce.

Najviša zaštita za osjetljivu kožu lica

La Roche-Posay je prva marka koja ide dalje od dermatoloških standarda i kroz svoju sunčanu liniju Anthelios, nudi novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce.
Uz najviši UVB zaštitini faktor 50+ sadrži i iznimno visok UVA zaštitini faktor u svim svojim proizvodima za zaštitu lica, te tako pruža višu fotostabilnu zaštititu i od europskih preporuka.


MEXOPLEX® – nova generacija filternih sustava

Proizvod sadrži Mexoplex® novu ovu generaciju filternih sustava posebno namijenjena osjetljivoj koži i koži sklonoj netoleranciji na sunce koja omogućava učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, smanjen sadržaj kemijskih filtera i beskompromisnu toleranciju.

 

Minimalistička formula

Anthelios XL obojeni ekstremni fluid i topiva krema za lice sadrže minimalističu formulu: bez parabena, bez mirisa, bez oktokrilena, nekomedogenu i sa smanjenim sadržajem kemijskih filtera.

Termalna voda La Roche-Posay

Termalna voda La Roche-Posay nezaobilazan je sastojak Anthelios XL linije proizvoda. Ona pruža izniman osjećaj hidratacije, te sprječava nadraživanja i umiruje osjetljivu i krhku kožu.


NOVA obojena tekstura Anthelios XL proizvoda za lice...

Najviša zaštita za osobe s osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce od sada i u obojenoj varijanti koja će Vašoj koži pružiti izniman osjećaj hidratacije i osvježenja.
Anthelios proizvodi za lice namijenjena je svim tipovima kože. Sprječavaju oštećenja kože uzrokovana suncem, različite fotoalergijske i fototoksične reakcije, pigmentaciju kože te prerano starenje kože. Stoga, zaštitite svoju kožu na vrijeme s proizvodima koji su posebno formulirani za kožu Vašeg lica!
 

Komentari