Novi Preference s kompleksom za visoki sjaj

Već 40 godina Preference ženama svugdje u svijetu donosi savršene boje za primjenu kod kuće. Preference ne znači samo plavu, crvenu ili smeđu boju.

Već 40 godina Preference ženama svugdje u svijetu donosi savršene boje za primjenu kod kuće. Preference ne znači samo plavu, crvenu ili smeđu boju. Preference je beskrajan niz plavih, crvenih i smeđih nijansi s prilagođenim preljevima koji svakoj ženi omogućuju da pronađe savršenu nijansu i boju koja joj odgovara. U novom luksuznom pakiranju, Preference predstavlja glamurozni portfolio od 24 nijanse koje stvaraju želju za prekrasnom kosom.

Boje-za-kosu

CRISTOPHE ROBIN, stručnjak u bojama za kosu iz Loreala Paris
“Ne iznenađuje me što žene diljem svijeta tako vole boje Preference. Za mene to je vrhunska formula boje za kosu. U paleti proizvoda Preference žene mogu naći sve boje za kosu koje mogu zamisliti, od čistih plavih nijansi do najintenzivnijih tonova smeđe, a da i ne spominjemo intenzivne i bogate crvene tonove. Za suvremenu ženu boja za kosu važna je poput ruža za usne… postala je sastavni dio osnovne njege za uljepšavanje!”

Boje iznimne otpornosti iz linije Preference su jače, postojanije i osiguravaju dugotrajnu sjajnu boju koja savršeno prekriva sijede vlasi. Zahvaljujući formuli obogaćenoj dragocjenim uljima i odabiru najboljih, visoko otpornih koloranata, boja ostaje intenzivna a nijanse blistave čak i do 6 tjedana.

Informativna cijena 62,90 kn

Komentari