Sretni i veseli u ponedjeljak ujutro

Kako bi vikend bio ispunjen i korisno iskorišten, te da se u ponedjeljak probudite bez osjećaja praznine i zašto je tako brzo prošao vikend, ispunite ga lijepim stvarima.

Kako bi vikend bio ispunjen i korisno iskorišten, te da se u ponedjeljak probudite bez osjećaja praznine i zašto je tako brzo prošao vikend, ispunite ga lijepim stvarima.

Počnite već s petkom
Još dok idete s posla u petak počinjete razmišljati o izležavanju pred televizorom i velikoj količini raznih grickalica. Ne! Istraživanja provedena na skupini ljudi koji su petke na večer provodili uz izležavanje dokazano je da dovodi do debljanja, umora i - dodatnog nakupljanja stresa. Važno je da se povremeno aktivno opustite, napunite baterije i ublažite napetost radeći nešto novo.

Ponedjeljak i sreća

Posvetite se partneru
Pripremite poseban tretman svom partneru, uloženi trud vratiti će vam se stostruko. Parovi koji dva do tri puta tjedno vode ljubav rjeđe imaju problema s prehladom, gripom ili crijevnim virozama. Petak je idealan za voditi ljubav jer na taj način poboljšavate raspoloženje uoči vikenda. Aktivan spolni život pomaže ublažiti stres, čini nas sretnima i potiče lučenje kemijskih tvari koje pozitivno utječu na um i tijelo.

Dogovorite masažu
Akumuliranje napetosti često se događa u gornjem dijelu tijela izazivajući bol u ramenima. Dobra masaža ne samo da koristi točke pritiska za ublažavanje napetosti, već rješava i moguće probleme s vratom, ramenima i leđima.

Odmorite se od djece
Iako su nam djeca sreća i radost, povremeno je potrebno da se odmorite od njih. Organizirajte im dvodnevni izlet, kako bi dobili slobodan vikend i iskoristili ga za relaksaciju, a djeca će potrošiti višak neiskorištene energije i biti spremni za novi tjedan.

Oslobodite napetost plesom
Oslobodite sa sebe svu napetost - doslovce. Upišite se na tečaj plesa vikendom ili preko tjedna, jer ples osim što oslobađa napetost učvršćuje vaše tijelo i osjećate se bolje.

Odlazak u prirodu
U vašoj okolici sigurno postoje mjesta koje niste stigli posjetiti. Organizirajte se i s obitelji ili prijateljima pješke upoznajte prirodu, napunite baterije te lakše i s pozitivnim stavom krenite u novi radni tjedan.

Komentari