Izgubite 3-6 centimetara pri prvom tretmanu Universal Contour Wrap

U moru velikih i suvremenih aparata koji nam obećaju nestanak celulita i centimetara, za koje zapravo nismo sigurni kako djeluju, iz SADa nam dolazi jedinstven, potpuno prirodan tretman za oblikovanje tijela i skidanje suvišnih centimetara,...

U moru velikih i suvremenih aparata koji nam obećaju nestanak celulita i centimetara, za koje zapravo nismo sigurni kako djeluju, iz SADa nam dolazi jedinstven, potpuno prirodan tretman za oblikovanje tijela i skidanje suvišnih centimetara, baziran na morskoj glini, algama i solima. jedini je klinički ispitan ‘’Body Wrap’’ i dokazan od strane University of Westminster, UK koji su znanstveno dokazali da je gubitak centimetara pozitivan u 100% zena.

UCW-mrsavljenje

Ovaj tretman je vrlo siguran i efektno postize dugotrajni gubitak suvišnih centimetara i toksina. Garantira gubitak 6’’ (oko 15cm) na 18 točaka na tijelu.

Savršen je tretman za žene i muškarce koji :
-žele instantni rezultat – Mladenkama! ( zagarantiran vam je 6’’ tj. 15cm izmjerenih na 18 točaka ... iz iskustva, u prosjeku žene mogu izgubiti oko 3cm u struku i 1cm na bedrima i nogama u prvom tretmanu!)
- žele reducirati i zategnuti opuštenu kozu nakon poroda
-žele smanjiti celulit, izgled narančine kore i strija
- za muškarce koji žele reducirati ‘’pivski trbuh’’ i nakupine masnog tkiva oko struka
- za one koji nemaju vremena za vježbanje i teretane

Universal Contour wrap se sastoji od 3 faze, i to omatanja bandaža posebnom tehnikom oko cijelog tijela. Bandaže su se prije tretmana satima topile u glini, algama i soli i Chrysalis mišićne stimulacije koja poboljšava i ubrzava učinkovitost aktivnih sastojaka i stimulira mišićnu aktivnost i razbija celulit. Treća faza je termo deka u kojoj provodite pola sata zabandažirani, masirajući mišiće u isto vrijeme Chrysalis elektrostimulacijom.

Gubitak centimetara sastoji se od 4 najbitnija procesa
Detoksikacija - uklanjanje štetnih tvari iz tkiva, postiže se glađi izgled narančine kore
Zatezanje – naočigled zateže kozu koja postaje napetija, ljepša i prokrvljenija
Poboljšanje limfne drenaže – izbacivanjem toxina i štetnih tvari iz organizma
Mišićnom stimulacijom – poboljšava ulazak gline i algi dublje u tkivo, daje tonus i zateže kozu

Morska Glina sadrži minerale i soli
Bentonit – pročišćava kozu i potkožno tkivo i izvlači toksine kroz kozu kao magnet
Magnezij sulfat – stimulira perifernu cirkulaciju
Magnezij klorid – vrlo vrijedna mineralna sol koja pročišćava međustanični prostor i rješava natečenost i zadržavanje vode u tijelu
Natrij klorid – uklanja toksine i zateže kozu
Cink oksid – ima antibakterijski i smirujući učinak i pomaže zacjeljivanju i zato je UCW posebno dobar za osobe koje pate od psorijaze i ekcema

 

Morska glina u UCW se ne apsorbira u krvni sustav ni bubrege i potpuno je sigurno za korištenje cak i dojiljama nakon 6 tjedana nakon poroda.
UCW ima vrlo malo kontraindikacija, jer je vrlo nježan i prirodan tretman za skidanje obujma. Ne preporuča se trudnicama, osobama alergičnim na zemljane metale i minerale tj. cink oksid, osobama koje su imale operativne zahvate u posljednjih 3-6 mjeseci i koje imaju trombozu.

Universal Contour Wrap tretman traje 2 sata, preporuča se minimum od 4 tretmana ili vise ako se želi postići drastično skidanje obujma. Trenutno je ovaj tretman u Hrvatskoj dostupan jedino u Beauty studiu Adam & Eva, Petrinska 59. Cijena tretmana je 600kn (3+1 gratis tretman 1800kn). Preporuča se jednom tjedno.

Kako biste upotpunili pročišćavanje i detoksikaciju organizma i potakli gubitak suvišnih kilograma preporučamo da uz Universal Contour Wrap započnete i terapiju Detox kadicom za stopala koja se kroz 2000 pora na stopalima ionoziranom vodom izvuci sve štetne tvari i metale iz organa, i krvotok. Savršena je nadopuna anticlulitnim tretmani bilo koje vrste jer smatramo da tijelo treba očistiti i iznutra i izvana, tretman traje 30 minuta. Cijena jednog tretmana je 100kn. Za sve ponude i programe posjetite nasu stranicu www.adamieva.net

Komentari