Što povezuje ples, akrobacije i oblikovanje tijela? Odgovor je ples na šipci!

Zadnjih godina svjedoci smo porasta popularnosti ovog oblika vježbanja. Inspiriran je akrobacijama kineskog cirkusa i tradicionalnog indijskog plesa na stupu.

Zadnjih godina svjedoci smo porasta popularnosti ovog oblika vježbanja. Inspiriran je akrobacijama kineskog cirkusa i tradicionalnog indijskog plesa na stupu.

Puno žena ovim putem oblikuje svoje tijelo, rade na svom samopouzdanju i gracioznosti, te se uče opustiti kroz ples i zanimljive akrobacije. Ovaj način vježbanja također se često pogrešno povezuje sa striptiz klubovima.

Ples na šipci

Pole dance je kombinacija akrobacija na šipci i fluentnih pokreta preuzetih iz raznih plesnih tehnika koji zajedno čine jedan vrlo zanimljiv, zahtijevan, ali i atraktivan ples. Zbog načina vježbanja i korištenja šipke kao glavne sprave za vježbanje, pole dance je idealan za jačanje, oblikovanje i dovođenje tijela u zavidnu kondiciju i formu koristeći vlastitu težinu kao otpor. Trening se sastoji od vježbi zagrijavanja, istezanja i snage, te vježbi uz i na šipci.

Ukoliko ste poželjele isprobati nešto novo, javite se bez ustručavanja u Pole Dance studio Phoenix. To je studio specijaliziran samo za ovakav oblik plesa, pod stručnim vodstvom dviju licenciranih instruktorica za pole dance. Službeni treninzi traju sat i pol vremena, dva puta tjedno.

Ples na sipci Polo Dance

Također postoji i mogućnost privatnih satova, te dodatnih treninga po dogovoru.

Učvrstite svoje tijelo, steknite snagu, vratite zaboravljenu eleganciju svojim pokretima , zaboravite na sramežljivost, te se dobro zabavite uz budno oko simpatičnih instruktorica.

 

Za sva pitanja pišite nam na:
mail: [email protected]
tel. : 091 393 88 55
098 167 40 36

facebook stranica :
http://www.facebook.com/pages/Pole-Dance-Phoenix/158778867498515
 

Komentari