Brzi i zdravi savjeti za gubitak kilograma

Već danas započnite s novim životnim stilom bez ikakvih drastičnih promjena.

Kada kažemo drastične promjene mislimo na naglo smanjenje unosa kalorija i ostale promjene koje mogu poremetiti vaš bioritam. Nekoliko savjeta za žene kako uz malo napora i muke oblikovati vaše tijelo.

Pijte puno tekućine

Unosom dovoljne količine vode tijekom dana postavlja vas na pravi put da smanjite apetit, a uz to voda ispire toksine i održava brzinu vašeg metabolizma. Pokušajte na dan u tijelo unijeti barem 8 čaša vode. Pod zdravu tekućinu se još ubrajaju čaj i mlijeko, izbacite gazirane napitke i kavu.

Redoviti obroci

Ne možete izgubiti višak kilograma bez obraćanja pažnje na unos kalorija. Kako bi tijelo što brže i bolje sagorijelo višak masnih naslaga i kalorija jedite pomalo svaka 3 – 4 sata.

Uvijek uza sebe imajte neku zdravu grickalicu

Povedite računa da vaša ostava odražava promjene koje pokušavate stvoriti u svome životu. Jedan od najvažnijih savjeta za brz i zdrav gubitak kilograma je da kaloričnu hranu u ostavi zamijenite zdravim grickalicama kao što je svježe ili sušeno voće, orašasti plodovi ili sjemenke.

Juhe od povrća ili salate prije svakog obroka

Jedan od najboljih savjeta za gubitak kilograma je da u tijelo unosite više vlakana, stoga juha od povrća ili salata je najbolji način za da počnete obrok. Unošenjem vlakana s važnim hranjivim tvarima smanjit će vam se apetit za hranom bogatom kalorijama.

Prestanite piti alkohol

Možda najbolji savjet ako se želite brzo riješiti viška kilograma jest izbjegavanje konzumiranja alkohola. Svaka čaša vina u prosjeku ima oko 100 kalorija.

Operite zube odmah nakon večere

Uvijek poslije večere operite zube, iako se ovo čini kao vrlo čudan savjet, no dokazano djeluje.

Komentari