Kako na "bezbolan" način izgubiti kilograme?

Veliki broj ljudi ima problem s viškom kilograma, no uz mala odricanja i disciplinu mogu se postići vidljivi rezultati.

Jednodnevna dijeta s juhom
Da bi došli do ravnog trbuha u svega 24 sata probajte s jednodnevnom dijetom s juhom od povrća. Juha od povrća bogata je mineralima, te brzo pročisti organizam i vraća izgubljen količinu tekućine. Tijekom dana popijte dvije litre ovog laganog napitka, uz to možete pojesti 2-3 jogurta. Ova dijeta se ne preporuča provoditi dulje od jednog dana mjesečno.
Jedite ribu
Ne želite li gladovati uz juhu, stavite na jelovnik ribu tijekom dva dana. Kuhana na pari ili pečena u foliji sa začinskim travama, začinjena s malo maslinovog ulja i limunovog soka, riba će vam osiguravati sve potrebne bjelančevine . U vrijeme ove dijete ne zaboravite piti litru i pol vode dnevno, da olakšate rad bubrega pri eliminaciji toksina.

Dijeta i mršavljenje

Biljni čajevi koji pomažu pri mršavljenju
Postoje čajevi koji potiču rad bubrega, crijeva i jetre. Na primjer, čaj od trešnjinih peteljki izvrstan je diuretik, a čajevi od maslačka, čička ili komorača djeluju kao laksativi (čajevi za otvaranje).
Odlazak u saunu
Sauna vam neće pomoći da smršavite, ali će vam pomoći da se opustite i pročistite tijelo. Važno je pridržavati se propisanih pravila: Ne smijete u sauni biti duže od 7-9 min., zatim se otuširajte mlakom vodom, te s dobro obrišite, ponovite postupak sa produženim boravkom u sauni do 10min. Nakon toga zamotani u ogrtač lezite na 15-20 min, te na otvorene pore umasirajte mlijeko za tijelo.
 

Komentari