Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Folije za nokte

Folije za nokte

Jednostavnost i nevjerojatan dizajni noktiju do sad nije bilo moguće spojiti, ali sad je i to moguće zahvaljujući novim tehnologiji kao što je ukrasna folija za nokte koja je trenutni hit,...
Makeup u boji zlatne jeseni

Makeup u boji zlatne jeseni

S novim kolekcijama koje se mogu naći na policama ove jeseni, dugo ćete zadržati sunce na vašoj koži jer u njima prevladavaju tople sunčane boje.
Lice bez podočnjaka

Lice bez podočnjaka

Ujutro, s prvim pogledom u ogledalo primjećujete tamne podočnjake na svome licu? Podočnjaci za mnoge žene (i muškarce) predstavljaju pravu noćnu moru.
Male tajne za lijepu kožu

Male tajne za lijepu kožu

Želja za lijepom kožom uvijek je prisutna, pa ne čudi da znanstvenici stalno pokušavaju poboljšati i pronaći nove načine za održavanje mladenačkog izgleda kože što je više moguće.
Prirodnim receptima do lijepe kože

Prirodnim receptima do lijepe kože

Zaštitite kožu lica od akni i bora i isprobajte ove jednostavne prirodne recepte za njegu kože. Nahranite vaše stanice kože mineralima i vitaminima i osigurajte svojoj koži lijep i zdrav izgled.
Prirodni recepti za sve tipove kože

Prirodni recepti za sve tipove kože

Osvježite kožu s prirodnim tretmanima i vratite joj elastičnost. Ovi jednostavni recepti za njegu kože lica opskrbiti će vašu kožu korisnim sastojcima i na najbolji način reći zbogom umornoj koži.