Kratke frizure za 2012. godinu

Jedan od must have look-ova za 2012. godinu je kratka kosa! Sada je prava prilika ako želite u svom izgledu napraviti drastične promjene.

Jedan od must have look-ova za 2012. godinu je kratka kosa! Sada je prava prilika ako želite u svom izgledu napraviti drastične promjene.

Mark Weston kratka frizura

by Mark Westo

Kratka kosa daje vašem licu dobro definirani okvir kojim se s novom kratkom frizurom lako možete izdvojiti iz mase. Ako želite povećati volumen kose, raspitajte se kod frizera za utjecaj mikro reza na vlasi. Počnite sa pripremama za godinu koja nam dolazi još danas. Donosimo neke prijedloge frizura od poznatog frizera Pixie Hairstylesa koji nas uvjek iznenadi svojom orginalnošću.

Web Collection kratka frizura

by Web Collection

Kratke frizure se brzo i jednostavno oblikuju voskom. Ako već niste, počnete koristiti vosak kako bi vašoj frizuri dali život i imala oblik koji god vam padne na pamet. Neka vam oslonac budu ove slike koje smo priredili u ovom članku. No ovo nisu jedini oblici koje možete primjeniti, sve je na vama.

Ashley Wuilleuin kratke frizure

by Ashley Wuilleuin

Slobdno se igrajte s različitim tehnikama i pronađite svoj stil koji će odgovarati vašoj osobnosti. No svakako razgovarajte i sa svojim osobnim frizerom kako bi zajedničkim snagama došli do željene frizure.

Mark Weston kratke frizure

by Mark Weston

Diva Hair Warwick kretke frizure

by Diva Hair Warwick

Anna Pacitto kratka frizura

by Anna Pacitto

Tim Hartley kratka frizura

by Tim Hartley

Killer Hair kratka frizura

by Killer Hair

jemima wright kratka frizura

by Jemima Wright

J.B. 

Komentari