Makeup u boji zlatne jeseni

S novim kolekcijama koje se mogu naći na policama ove jeseni, dugo ćete zadržati sunce na vašoj koži jer u njima prevladavaju tople sunčane boje.

S novim kolekcijama koje se mogu naći na policama ove jeseni, dugo ćete zadržati sunce na vašoj koži jer u njima prevladavaju tople sunčane boje. Nakon žarkih narančastih i upadljivih ružičastih tonova, jesen donosi smirene boje i elegantan makeup.

Nijanse iz novih makeup linija za ovu jesen sjaje sjajem toplog pijeska, crveno-smeđe zemljane boje, boje baršunaste breskve i toplog sunca. Slobodno se poigrajte kontrastima i profinjenim sjajem. Kako bi vaš makeup u hladnim jesenskim danima izdržao cijeli dan i vaša koža bila bez pucanja i perutanja, pobrinite se da ju nahranite bogatom hidratntnom kremom prije nego nanesete makeup na vaše lice.

Deborah sjenilo

Deborah, 130,00 kn

Koje su idealne boje ovisno o boji vaše kose?
Za svijetlosmeđu ili plavu kosu odaberite boje s dodatkom sedefa jer će one naglasiti vaše oči i dati im poseban sjaj u hladnim jesenskim danima.

Za brinete idealne su tople nijanse marelice koje će vašoj koži dati svježinu.

Za crvenokose - nježne boje breskve savršeno odgovaraju jer crvena boja kose intenzivna je sama po sebi i nije potrebno pretjerivati s intenzivnim makeupom.

Za crnokose djevojke najbolje pristaju tamnije nijanse sjenila za oči i nježni tonovi rumenila u nijansama boje breskve.

Deborah za jesen 2011

Deborah, 130,00 kn

Komentari