Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Pobjedite vaše akne

Pobjedite vaše akne

Akne se javljaju kod svakog desetog čovjeka u nekom razdoblju njegova života. Ako vas još uvijek muče pristići, saznajte kako ih pobijediti jednom zauvijek.
Moderne frizure s pletenicama

Moderne frizure s pletenicama

Temperatura na termometru svakim danom sve je viša, polako nam se približavaju nesnosne vrućine i sigurno ne želite da vas kosa još dodatno grije.
Perut i ispadanje kose

Perut i ispadanje kose

Štetni utjecaji iz svakodnevne okoline negativno djeluju na kosu i vlasište, te dovode do neželjenih posljedica kao što su perut i ispadanje kose.
Cool ideje za kratke frizure

Cool ideje za kratke frizure

Ukoliko ste se odlučili na promjenu u svom izgledu i već vam je dosadila stara frizura, pripremite se za idućih par vrućih prijedloga koji će biti hit ove sezone.
Piling - izuzetno koristan za kožu

Piling - izuzetno koristan za kožu

Za razliku od kože tijela, koža lica mora se tretirati različitim proizvodima. Međutim, piling, koji se može nanositi na cijelo tijelo (pa i lice) pokazao se kao vrlo koristan i učinkovit način njege lica.