Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Domaći proizvodi za ljepotu

Domaći proizvodi za ljepotu

Kupovni proizvodi za ljepotu često sadrže kemikalije koje nadražuju našu kožu. Za vas smo priredili par savjeta kako možete iskoristiti namirnice koje imate doma i kako ih iskoristiti kao proizvod za ljepotu.
IDEALIA - Idealna koža više nije san već znanost!

IDEALIA - Idealna koža više nije san već znanost!

U kozmetici smo svjedoci neprestanih promjena i napretka znanstvenih spoznaja, a mijenjaju se i žene i njihova očekivanja. Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na njihove potrebe novim Vichy proizvodom IDEALIA.
Moderne boje za kosu u 2012. godini

Moderne boje za kosu u 2012. godini

Kako odabrati idealnu boju za kosu koja će savršeno ići uz vaš ten, a ujedno biti i boja koja najviše opisuju vašu osobnost. Pogledajte neke primjere koje smo pripremili za vas kako bi pronašli savršenu boju koja ide uz vaš ten kože, te u ovoj 2012. budite još privlačniji i posebniji.
Domaća maska protiv akni

Domaća maska protiv akni

Svaka četvrta osoba ima problematično lice i bori se s aknama. U borbi s aknama preporučamo domaću masku od meda i cimeta. Maska ima poseban pozitivan učinak na akne, no prilično je ljepljiva pa budite oprezni.
Kako napraviti domaću masku za kosu?

Kako napraviti domaću masku za kosu?

Maska za kosu obnavlja suhu i oštećenu kosu. Maske za kosu možete kupiti u frizerskim salonima ili bolje opremljenim prodavaonicama kozmetike. Ako ne želite potrošiti puno novca, a ipak želite lijepu kosu, domaća maska za kosu najbolja je opcija.
Depilacija voskom u obliku perlica

Depilacija voskom u obliku perlica

Proljeće nam je pred vratima, lagano ćemo skidati slojeve odjeće, a ono što sigurno ne želimo da naruši naš izgled su dlačice koje sve više dolaze do izražaja što nosimo manje odjeće.
Dnevni rituali za ljepotu

Dnevni rituali za ljepotu

Postoje ljudi koji si mogu priuštiti česte odlaske u salone ljepote i skupe proizvode koji vam pomažu da izgledate lijepo, no većina nema ni vremena ni novca za takve stvari.