Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Mali savjeti za ljepotu

Mali savjeti za ljepotu

Ako je vaše mišljenje da je ljepota namijenjena malom broju prvilegiranih žena, dar prirode koji su dobile neke od sretnica, varate se!
Elancyl kozmetika

Elancyl kozmetika

Da bi zajamčili izvrsnost, Laboratoriji Elancyl nude vrlo učinkovite proizvode, čije formule razvijaju i kontroliraju stručnjaci.
Nove ideje za kratke frizure

Nove ideje za kratke frizure

Proljeće je idealno vrijeme za promjene, najbezbolnija, najbrža, a uz to i najjeftinija je promjena frizure. Kratka kosa ako je dobro...
Rajčice za zdravlje i ljepotu

Rajčice za zdravlje i ljepotu

Rajčica osim što je jedno od povrća koje pripada kategoriji jela idealnih kod želje za smanjenjem kilograma ima i bezbroj drugih razloga zbog koji bi rajčicu trebalo jesti u većim količinama.
Lijepe ruke, bez bora!

Lijepe ruke, bez bora!

Imate li lijepe ruke ili ne, teško ih je sakriti. Ruke nam same govore koliko ih njegujemo. Koža na rukama 4-6 puta brže stari u odnosu na kožu tijela.