Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Suha koža

Suha koža

Prvi znakovi starenja najprije se pokazuju na suhoj koži, dok je masnija koža nešto deblja i otpornija na starenja. Suhu kožu je najvažnije svaki dan dobro nahranit hidratantnom kremom...
Prirodni recepti za lijepu kosu i kožu

Prirodni recepti za lijepu kosu i kožu

Unatoč vašem pretrpanom rasporedu, nemojte zaboraviti da odvojite nešto vremena za vašu kožu i kosu. Ovi super jednostavne prirodni recepti za ljepotu će vam pomoći da na prirodan način dođete do lijepe i zdrave kože i kose.
Masna i sjajna koža

Masna i sjajna koža

Masna koža za posljedicu ima sitne prištiće, akne, suvišnog sjaja i preosjetljivosti, mogu se ismanjiti ako kožu temeljito i pravilno njegujete.
Moderne frizure za jesen/zimu 2011.

Moderne frizure za jesen/zimu 2011.

Uživanje u suncu i moru ostavilo je trag na vašoj kosi, vrijeme je da joj vratite sjaj. Donosimo vam što su frizeri pripremili i koje frizure su moderne ove jeseni.
Lijepa i zdrava kosa!

Lijepa i zdrava kosa!

Kratke "dječačke" frizure su općeprihvaćene i dosta žena ih voli, no s druge strane nepobitna je činjenica da je duga kosa uvijek moderna, a pri tome je i vječni simbol ženstvenosti.
Savjeti za lijepe nokte

Savjeti za lijepe nokte

Uredite svoje nokte jer ruke su prvo što se primijeti. Uredni i lijepo oblikovani nokti samo će upotpuniti vaš izgled do kraja. Pogledajte par korisnih savjeta što smo pripremili za vas..
Moderne frizure za poludugu kosu

Moderne frizure za poludugu kosu

Oslobodite svoj eksperimentalni duh i isprobajte neke od sljedećih frizura za svoj novi izgled. Volumen i asimetrija su samo neki od ključnih elemenata koje su trenutni hit.