wavebreakmedia ltd/Shutterstock

Znakovi da izlazite sa maminim sinom

Ako muškarac u vašu vezu počne uvlačiti svoju majku, tada može doći do ozbiljnih problema, jer izlazite sa maminim sinom.

Lijepo je vidjeti kako muškarac poštuje i voli svoje roditelje, međutim ponekad jako bliska veza između majke i sina može imati učinak na vašu vezu, i to ne uvjek najbolji. Ako želite znati da li izlazite sa maminim sinom, za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati kojih su to pet znakova koji to indiciraju.

Njegova majka je njegov najbolji prijatelj

Izlasci sa maminim sinom mogu biti jako teški jer će se njegova majka vrlo često mješati u vašu vezu i to najčešće previše zaštitnički nastrojena. Da li vaš dečko nakon svake svađe odmah odjuri kod majke tražiti utjehu? Ako je vaš odgovor potvrdan, da je vaš dečko pravi mamin sin. Ovom tipu muškarca je njegova majka najbolji prijatelj kojem će se požaliti na vaše ponašanje svaki puta kada dođe do svađe ili prepirke. Naš savjet vam je da se pripazite.

Uvijek vas podsjeća na nju

Ovo je jedan od najočitijih znakova da je vaš dečko pravi mamin sin. Svaki puta kada peglate ili kuhate, on će se prisjetiti kako je njegova mama to drugačije činila, i dakako puno bolje od vas. Ponavaljanje ovoga će vas zasigurno s vremenom razljutiti, stoga bi bilo jako dobro da objasnite svom partneru kako vi niste njegova majka.

Još uvijek stanuje sa svojom majkom

Već neko vrijeme izlazite sa dečkom, ali on stanuje sa svojom majkom i još uvijek nema u planu odseliti se. Što učiniti ako je vaš dečko mamin sin? Pokušajte mu objasniti da vi hoćete živjeti s njime kako bi se što bolje upoznali. On će naravno i dalje moći posjećivati majku, no ako želi s vama nešto ozbiljnije, treba uzeti u obzir i vaše želje i potrebe.

Neprestano uspoređivanje između vas i njegove majke

Ako niste sigurni da imate posla sa maminim sinom, razmislite da li vas je ikad uspoređivao sa svojom majkom. Vjerojatno ćete se sjetiti kako je nekoliko puta rekao da njegova majka bolje kuha. On bi vas trebao voljeti zbog onog što jeste, a ne zbog toga što ga podsjećate na njegovu majku.

J.B.

Komentari