6 tipova žena koje muškarci izbjegavaju

Dečki dolaze do svakakvih zaključaka nakon spoja. Saznajte kojih je to šest tipova žena koje muškarci izbjegavaju i razloge zašto ih neće pozvati na spoj.

Dečki dolaze do svakakvih zaključaka nakon spoja. Saznajte kojih je to šest tipova žena koje muškarci izbjegavaju i razloge zašto ih neće pozvati na spoj.

Cure slično kao i dečki mogu biti podijeljene u različite grupe sukladno njihovoj osobnosti i ponašanju. Oni koji su opčinjeni ovim dijeljenjem po tipovima moći će naučiti više o tome kako muškarci biraju savršenu partnericu za spoj.

Ovdje smo naveli 6 tipova žena koje muškarci izbjegavaju u širokom luku i to nas može potaknuti na razmišljanje o sebi. Ako se pronađete u nekoj kategoriji, probajte popraviti svoje ponašanje i postanite magnet za muškarce.

odnos muskarca i zene

1. Gospođica "romantična" - ovaj tip žene živi u bajci, i nema osjećaja kako bi prava veza trebala izgledati. Muškarci jednostavno izbjegavaju tip žene koja nema osjećaja za financijske ili socijalne probleme. Štoviše, muškarce ovaj tip žene razočara kad pokušava iskoristiti njihovu dobrotu i darežljivost.

2. Gospođica "pametna" - možete li se suzdržati a da ne ističete svoju inteligenciju? Izbjegavajte to na prvom spoju, muškarci se osjećaju ugroženo kad se nađu u društvu žene koja zna više svjetskih jezika i ima tri završena fakulteta. Umjesto da svoju ljepotu promovirate svojim znanjem, ponašajte se prirodno i zadivite ga svojom skromnošću i ljupkošću.

3. Gospođica "feministkinja" - jednaka prava u vezi su jako važna stvar. Međutim gospođica "feministkinja" će se truditi da muškarcu na prvom spoju da do znanja da nju nitko neće tlačiti ni smanjivati joj prava. Sačuvajte svoj feminizam kao tajno oružje te ga zadivite otvorenošću i atraktivnošću.

4. Gospođica "nesigurna" - sumnjanje u sebe je jedna od lošijih kvaliteta na ženi. Muškarci će to odmah prokužiti. Dame koje ne znaju što bi sa svojim životom postat će laka meta da netko drugi upravlja njihovim životom. Konstantno podilaženje može uništiti vezu.

5. Sponzoruša - čak i prebogati muškarci uoče sponzorušu na daljinu. Ove djevojke očekuju od vas da im plaćate večere, vodite ih na skupa mjesta. U njihovom slučaju muškarci već dobro znaju da je njima sreća jednako novac. Stoga će ih izbjegavati kada traže veze koje će potrajati.

6. Gospođica "podbadalo" - ovaj tip žene će flertat sa svima kako bi dobila reputaciju kao opasna prijetnja muškarcima. Njezina seksualnost se najviše očituje u gestama i večernjem outfitu. Ona uživa u pažnji i često je tatina curica. Muškarci izbjegavaju ovaj tip žene kako bi se poštedjeli problema s povjerenjem.

Komentari