Nastya_gepp/Pixabay

Mitovi o muškarcima

Muškarci su često misteriozni i samozatajni, no u stvari su vrlo jednostavni za shvatiti.

Kao mnoge žene, i mi možemo priznati da često želimo vjerovati u ove mitove. Ipak, to su samo mitovi, ništa više. Za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati koji su to najčešći mitovi vezani uz muškarce.

Muškarci nisu emotivni

Najpoznatiji mit o muškarcima je taj da muškarci nisu nimalo emotivni. I tko god vam kaže da muškarci nemaju emocija su u krivu jer su muškarci ponekad puno emotivniji od žena. Doduše, muškarci svoje emocije ne pokazuju jer misle da će im to umanjiti muškost. Ženama se preporučuje da pokažu svoje emocije i podjele svoje osjećaje.

Muškarci ne vole komunicirati

Ovo je još jedan mit koji se često pripisuje muškarcima. Pokušajte muškarcu reći da ste se izgubili negdje u prometu, on će vam zasigurno vrlo rado pomoći da što prije dođete do željene destinacije. Ovo je još jedan mit u kojeg ne trebate vjerovati jer muškarci jako vole komunicirati. Muškarci se vrlo često suzdržavaju od komentara u strahu da im se partnerica ne na ljuti.

Ne žele se vezati

Ovaj mit je jako popularan među ženama. Žene smatraju da muškarci uvijek bježe od veze, da se boje odgovornosti te da se ne žele vezati. Žene trebaju imati na umu da ako je muškarac našao pravu osobu, on će se boriti i pokazati svojoj partnerici koliko mu je stalo.

Sve se svodi na to kako izgledate

Kada pričamo o mitovima neke žene su uvjerene da je muškarcima jedino bitno kako one izgledaju, da se sve svodi na to koliko ste mršavi i koliko su vaše noge duge. Svakako je istina da će ga prvo privući vaš fizički izgled, no vjerujte nam je potrebno nešto više da ga zadržite. Muškarci vole dobar smisao za humor, inteligenciju i pozitivan stav prema svijetu.

Muškarcima kritike ne smetaju

Žene često smatraju da ih muškarci ne doživljavaju ozbiljno, te da zbog toga ne mare zbog kritika koje im upute. No, istina je da su i muškarci jako osjetljivi na kritike. Ako želite dobru vezu pokušajte raditi na tome da međusobno popravite svoje greške.  

J.B.

Komentari