Panajiotis/Pixabay

Stvari koje muškarci vole čuti

Ponekad kada dijela nisu dovoljna, riječi mogu imati čudesan učinak

Vrlo često smo imali prilike čuti izraz da muškarci i žene pričaju drugim jezikom, no, čak i ako pričate sa svojim dragim „drugim jezikom“ postoji nekoliko stvari koje svaki muškarac voli čuti. Žene često vrlo često osjećaju potrebu da ih muškarci moraju razumjeti, diviti im se te ih voljeti. Ponekad kada dijela nisu dovoljna, riječi mogu imati čudesan učinak. Žene često misle da se ovo odnosi samo na njih, no i muškarcima je potrebno pažnje. Koliko god slušali onu slavnu izreku da su muškarci sa Marsa a žene sa Venere, dečki trebaju komplimente jednako koliko i cure. Za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati kojih pet stvari dečki vole čuti i sa čime ćete ih osvojiti.

„Sve je u redu, nema problema. Ne moraš objašnjavati.“

Unatoč činjenici da žene i muškarci pričaju drugačijim jezikom, dečki vole znati da su njihove sposobnosti prepoznate, priznate i cijenjene. Studije su pokazale da muškarci inače imaju naviku postati nekomunikativni kada se moraju suočiti sa određenim problemom. S time na umu, umjesto da im stvarate dodatni pritisak, pokušajte ih umiriti i reći im da se ne moraju opravdavati. Kada se sve vrati u normalu, vaš će partner početi ponovno komunicirati s vama.

„Izgledaš jako zgodno.“/“volim kada se smiješ.“

Opće je poznato da su muškarci zaokupljeni svojim izgledom puno više nego što to žele priznati. Međutim, studije koje su proveli vodeći svjetski stručnjaci su pokazale da muškarci imaju puno pozitivniju sliku o svom tijelu od žena. Unatoč tome, muškarci se također zapitaju o svom izgledu, te žele znati ga da njemu posebna osoba još uvijek smatra vrlo privlačnim. S ovim na umu svako malo mu recite da izgleda jako dobro i da je i dalje vrlo šarmantan, to će mu puno značiti.

„Vjerujem u tebe!“

Muškarci više vole raditi one stvari zbog kojih ih se cijeni od onih koje se od njih zahtijevaju. Velika je vjerojatnost da vaša posebna osoba želi od vas čuti ove riječi kako bi znao da ste iznimno ponosni na njega i da čvrsto vjerujete da će uspjeti u onome što radi. Ako vjerujete u njega i ako ga podržavate, on će vas smatrati privlačnom i puno će vas više cijeniti. Koliko god vi volite čuti kada on pohvali vaše kuhanje, uzvratite istom mjerom, on će to cijeniti i značit će mu više od svega.

„Hoćeš li mi, molim te, pomoći s ovim?“

Što zapravo muškarci žele? Oni žele da ih podržite u onome što rade i da im podižete samopouzdanje. Kako muškarci jako vole pokazivati svoje sposobnosti, od „životne važnosti“ je da tu i tamo zatražite njihovu pomoć. Koliko god to bilo teško povjerovati, ova fraza ima nevjerojatan učinak na muškarce. Stručnjaci smatraju da je to zbog toga što se onda oni sjećaju potrebnim i važnim faktorom u vašem životu. Još jedna zanimljiva situacija u kojoj se možete naći jest da ga zamolite da vam pokaže ili da vas nauči nešto novo. Ako nešto ne razumijete, pitajte ga, on će vam sa zadovoljstvom objasniti. Žene ni ne znaju koliko to može utjecati na muškarce. Još jedan dobar način je da ga pitate za savjet oko nekih stvari.

„Zbog tebe se osjećam posebno.“

Svatko od nas je svjestan da ponekad stvari nisu onakve kakvim bi trebale biti i da veza ima uspone i padove. No, čak i kada se to dogodi nemojte mu zaboraviti reći da se zbog njega osjećate posebno i sretno, te da mu ne možete opisati koliko ste sretni što ste s njime u vezi. Na ovaj način ćete mu pomoći da napokon shvati da je otkrio ključ vaše sreće koja je popraćena uspješnom vezom.

Uz ovih nekoliko savjeta možete drastično poboljšati vaš odnos i učvrstiti vašu vezu, nemojte se ustručavati ih iskoristiti što je češće moguće. Kada god se osjećate zapostavljeno, i vaš partner se zna često osjećati tako. Na vama je da mu pomognete da mu svaki dan veze bude kao prvi dan, pun sreće i ljubavi.

Komentari