Kavitacija - liposukcija bez noža

Svi koji imaju želju smanjiti celulit, obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito sve osobe...

Svi koji imaju želju smanjiti celulit, obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito sve osobe koje žele popraviti proporcije i tonus svog tijela odsad to mogu učiniti i uz pomoć kavitacije. Riječ je o bezbolnom fizikalnom procesu u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji "razaraju" masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela. Djelovanje uređaja posebno je preporučljivo ako se radi o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o godišnjem odmoru i neminovnom i neizbježnom skidanju koje razotkriva puno više nego odjeća.

Kavitacija mršavljenje


Do pojave kavitacije, kozmetički tretmani iziskivali su velik broj tretmana za postizanje osjetnog učinka. Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, a izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke. Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju - nekirurška liposukcija. Ovo je izuzetno značajno, zato što većina pokušaja skidanja suvišnih kilograma završava neuspješno jer se gubi strpljenje zbog dugog trajanja procesa.


Drugi bitan učinak je smanjivanje celulita i poboljšanje tonusa, a osjetna razlika na površini vidi se već nakon jednog tretmana. Koža izgleda glade, a moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima.


Broj tretmana je individualan, kao što je i svaki dobar program mršavljenja individualiziran, jer ne postoje dvije iste osobe s istim navikama, potrebama i mogućnostima. Najoptimalnije je koristiti prednosti kavitacije u ubrzavanju olakšavanju procesa mršavljenja obraćanjem posebne pozornosti na prehranu i tjelesnu aktivnost. Ako oslonimo samo na djelovanje uređaja, onda broj potrebnih tretmana naglo raste zbog svoje popularnosti i učinkovitosti tretmani su skupi. Dodatni učinak postiže se i primjenom masasže-drenaže nakon kavitacije.
 

Komentari