Mama i dijete

Vježbanje nakon poroda

Vježbanje nakon poroda

Kako pronaći snage i vremena za brigu o sebi?? - Pitanje je s kojim se muče mnoge mlade majke. Neke žene u prvoj godini nakon poroda, iscrpljeno i neispavano balansirajući između brige za bebu i najosnovnijih vlastitih potreba, niti ne pomišljaju na dodatne fitičke i mentalne napore, a višak kilograma prihvaćaju kao neminovan.

14. Dječji sajam u Rijeci

Još samo tjedan dana dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji se već šestu godinu u proljeće održava u Rijeci. 14. Dječji sajam i održat će se 24. i 25. svibnja u Tower centru Rijeka.
Pampers, dm i vesele curice Jolie Petite unose novi dašak veselja u živote mama

Pampers, dm i vesele curice Jolie Petite unose novi dašak veselja u živote mama

Vesela modna priča Jolie Petite nastavlja se i ovog proljeća, prema zamisli poznate hrvatske manekenke Ljupke Gojić. Pampers je i ovog proljeća okupio provjereni tim te s dm-om i modnom markom Jolie Petite by Ljupka Gojić donosi neizostavni modni dodatak. Svaka mama koja u dm-u kupi tri paketa pelena Pampers Premium Care na poklon dobiva predivnu tuniku Jolie Petite.
Promociji novog Storykids magazina

Promociji novog Storykids magazina

Lejla Filipović, Anja Alavanja, Ines Preindl, Anđa Marić, Marijana Mikulić, Jelena Orešković, Ana Begić Tahiri, Boško i Iva Balaban, Željka Stanković, Kristina Bangoura i Marija Borić samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra uživala u promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost - Lauba.

Hrana koja je zdrava za trudnice

Na policama trgovačkih lanaca nalaze se mnogobrojne oku privlačne namirnice, no šteta je što je velika većina takve hrane puna konzervansa i ostalih sastojaka koje trebate izbjegavati tijekom trudnoće.

Higijena kod djece

Iako svi u školi i doma učimo da je higijena vrlo važna za zdravlje svakog djeteta, djeca ponekad ne žele i odbijaju održavanje dnevne higijene.