Pampers, dm i vesele curice Jolie Petite unose novi dašak veselja u živote mama

Vesela modna priča Jolie Petite nastavlja se i ovog proljeća, prema zamisli poznate hrvatske manekenke Ljupke Gojić. Pampers je i ovog proljeća okupio provjereni tim te s dm-om i modnom markom Jolie Petite by Ljupka Gojić donosi neizostavni modni dodatak. Svaka mama koja u dm-u kupi tri paketa pelena Pampers Premium Care na poklon dobiva predivnu tuniku Jolie Petite.

Pampers Premium Care

Najuspješnija hrvatska manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja i sama uživa u čarima majčinstva, i dalje je itekako uključena u modni svijet. Iz sezone u sezonu njezine simpatične curice Jolie Petite uveseljavaju svakodnevicu vjernih obožavateljica. Od početka prošle godine među brojnim obožavateljicama nalazi se i veliki broj Pampersovih mama koje su do sada imale priliku uveseliti se Ljupkinim dizajnom.

Svjesna činjenice kako je većina mama konstantno u pokretu i jurnjavi sa ili za svojim mališanima, Ljupka je naglasila kako osmišljavaju majice upravo za njih. „Posebna briga posvećena je tome da svim ženama koje nose naše modele pružimo što veću udobnost i funkcionalnost korištenjem fleksibilnih krojeva i prozračnih materijala,“ dodala je Ljupka.

Upravo iz tog razloga, P&G i dm ponovno su odlučili razmaziti mame u suradnji s Ljupkom Gojić i njenom modnom markom Jolie Petite, koja je u nastavku ove lijepe priče pripremila još jedan dar za dodatni dašak veselja i boja u proljetnim danima Pampersovih mama.

Naime, do kraja svibnja, odnosno do isteka zaliha, mame koje u dm-ovim prodavaonicama svojim mališanima kupe bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu tuniku Jolie Petite.

Jolie Petite Majica

Pampersice za miran dan i san

Pampers Premium CarePampers zna da je suha pelena ključni element za zdrav razvoj, veselu svakodnevicu i miran san beba. Iz tog razloga se u nizu inovacija tvrtke Procter&Gamble ističu pelene Pampers Premium Care koje jedinstvenom kombinacijom posebno osmišljenih karakteristika koži vaše bebe pružaju najbolju njegu.

Ove najtanje Pampersice do sada rezultat su desetogodišnjeg rada i istraživanja P&G-ovih stručnjaka. Zahvaljujući naprednoj jezgri DryMax™ koja u sebi zadržava vlažnost i do 12 sati istovremeno su i najsuše pelene. Smanjena debljina pelene i mekani rastezljivi dijelovi omogućuju bolje pristajanje i neometanu aktivnost djeteta. Čak i kada se napune, ove pelene neće ometati kretanje najmanjih. Posebni materijali korišteni u proizvodnji čine ih mekanima poput pamuka, a dodatak losiona s aloe verom pruža potpunu udobnost i zaštitu nježne bebine kože.

Pampers Premium Care

Pampers je pelene Premium Care obogatio i indikatorom vlažnosti koji mijenja boju od žute do plave te tako pomaže mamama procijeniti kad je vrijeme za promjenu pelene.

Pampers Premium Care

Pelene Pampers Premium Care dostupne su u šest veličina: od veličine 0 za prerano rođene bebe težine do 2,5 kilograma, preko veličina 1 (2-5 kg), 2 (3-6 kg), 3 (4-9 kg) i 4 (7-18 kg) do veličine 5 (12-19 kg).

Komentari