Promociji novog Storykids magazina

Lejla Filipović, Anja Alavanja, Ines Preindl, Anđa Marić, Marijana Mikulić, Jelena Orešković, Ana Begić Tahiri, Boško i Iva Balaban, Željka Stanković, Kristina Bangoura i Marija Borić samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra uživala u promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost - Lauba.

I dok su poznate hrvatske mame listale prvi lifestyle magazin za roditelje, za njihove je mališane pripremljena dječja predstava HaHa2O pod palicom glumica Ecije Ojdanić i Petre Radin, a potom i radionica 'Laubica subotom'.

„Želimo prikazati kako majčinstvo može ići ukorak s karijerom, modom, slobodnim vremenom, putovanjima. Kroz iskustva poznatih mama te stručnim člancima, čitateljicama ćemo olakšati nedoumice oko odgoja i njege djece te zajedno prolaziti prve nespretne roditeljske korake“ poručila je Iva Stilinović Grahovac, glavna urednica magazina Storykids, dodajući kako magazin pokriva sve stručne segmente roditeljstva, počev od trudnoće do odgoja djeteta, a u prvom broju donosi i zabavni dječji prilog Storykids Mudrice te specijal o trudnoći - putovanje kroz devet mjeseci. Uz stručna imena poput dr. Vladimira Blagaića, dr. Ivane Nole i dr. Milivoja Jovančevića, na čak 180 stranica može se pronaći što o roditeljstvu kažu Belma Džomba, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Perčin, kolumne poznatih mama poput Ljupke Gojić Mikić i Lejle Filipović, modni savjeti i kulinarski recepti.

„Sam koncept Storykids magazina je lijepo zamišljen jer kroz kolumne javnih osoba pokazuje kako je majčinstvo univerzalno te kako se i poznate te 'manje poznate' mame suočavaju s jednakim slatkim brigama, a vjerujem da će nam ovaj magazin svojim stručnim savjetima pomoći da na tom putu budemo što uspješnije i bolje mame“ poručila je glumica Marijana Mikulić.

„Adria Media Zagreb je ponosna na Story Grupu magazina na hrvatskom tržištu – Story, Storybook te Story ljeto i raskošni tromjesečnik Storykids što samo pokazuje da kvalitetni magazini neće nestati nego im vidimo svijetlu buducnost s obzirom da će vrijedan sadržaj biti prepoznat u bilo kojoj platformi – u magazinu, na webu, te pametnim telefonima što dokazuje i naš brend Story“ poručila je Zrinka Ferina, voditeljica Story Grupe i urednica Story časopisa, dodajući da se „potreba za magazinom Storykids sama nametnula - zvijezde čije karijere i živote već 12 godina pratimo kroz tjednik Story u međuvremenu su postale majke koje su i dalje iznimno uspješne u svojim karijerama. Jednako tako i naše vjerne čitateljice također su danas već mame, te im kroz Storykids pružamo jedinstven sadržaj koji će ih inspirirati, informirati, zabaviti i olakšati im suočavanje s izazovima modernog roditeljstva.

I dok su 'veliki' uživali u iščitavanju novog Storykids magazina, nakon mini mjuzikla uslijedila je kreativna dječja radionica 'Laubica subotom' koja se inače svakog vikenda održava u  Kući za umjetnost i ljude – Lauba. Na njoj su se ove subote 'poznati' mališani okušali u izradi likovnih kompozicija i kroz igru uvidjeli koliko je za život naše planete značajna voda.

Komentari