Mama i dijete

Planiranjem do organizacije u obitelji

Planiranjem do organizacije u obitelji

Roditelji su često vrlo zauzeti, bilo na radnom mjestu ili doma, te često nemaju vremena posvetiti se svojoj obitelji, a kamoli sebi. Planiranje je vrlo bitno, sve ćete stići napraviti, a i ostavit će vam vremena da se posvetite svojoj obitelji.
Zaštita dječje kože od sunca

Zaštita dječje kože od sunca

Dječja koža je naročito pogodna za sunčane opekotine a i istraživanja su dokazala da je dječja koža tanja i proizvodi manje melanina nego koža u odraslih. O štećenja u mlađem uzrastu mogu imati stalne ozbiljne posljedice...
Lijepi u trudnoći

Lijepi u trudnoći

Trudnoća ne treba ženi davati osjećaj nesigurnosti, važno je da se u tom blaženom stanju osjećamo lijepo i ispunjeno. Iako trudnoća čini kosu i kožu sjajnijom te ženi daje energiju, mogu se pojaviti i neki manji problemi.
Zaštitite dijete od nezgode

Zaštitite dijete od nezgode

Domovi zdravlja i hitna pomoć svakodnevno primaju na stotine male djece koja su se ozlijedila toliko da im je potrebna medicinska pomoć. Mala djeca se brzo kreću, te su u sekundi spremna učiniti krivi potez koji dovodi do ozljede.
Sigurni sportovi za vaše dijete

Sigurni sportovi za vaše dijete

Iako se bojimo da se naše dijete ne ozlijedi za vrijeme sporta, moramo ga pustiti da izađe van i da se igra. Ozljede prilikom igranja su neizbježne, no ako želite smanjiti ozlijede na minimum, donosimo vam članak o sportovima koji su sigurni za vaše dijete.
Kako napraviti prirodnu hranu za bebe?

Kako napraviti prirodnu hranu za bebe?

Sve mame vode brigu o tome što jedu njihova djeca, pogotovo tijekom prvih nekoliko godina. Mnogi proizvođači dječje hrane tvrde da je njihova hrana za djecu napravljena iz prirodnih sastojaka i bez konzervanasa ili kemijskih dodataka.
Kako da beba lakše zaspe?

Kako da beba lakše zaspe?

Postoji mnogo načina koji pomažu da dijete brže zaspe i spava duže, a vi ste dužni da osluškujete potrebe vašeg djeteta i zajednički odlučite koji je najbolji za vas. Najvažnije je da pronađete tehniku koja odgovara vama i vašem djetetu.