Elancyl kozmetika

Da bi zajamčili izvrsnost, Laboratoriji Elancyl nude vrlo učinkovite proizvode, čije formule razvijaju i kontroliraju stručnjaci.

Tvrdokorni, abdominalni ili infiltrirani celulit udružen sa zadržavanjem vode... Kako ga eliminirati?
Da bi zajamčili izvrsnost, Laboratoriji Elancyl nude vrlo učinkovite proizvode, čije formule razvijaju i kontroliraju stručnjaci.

Elancyl Offensive Cellulite, proizvod s trostrukim učinkom, rješenje je br.1. u borbi protiv tvrdokornog celulita: 1.zaglađuje kožu, 2. preoblikuje, 3. sprječava pojavu recidiva mjesec dana, a rezultati su vidljivi već nakon 14 dana.

Elancyl kozmetikaTrbuh i struk osobito su izloženi nakupljaju masnog tkiva, gubitku čvrstoće kože i povećanju volumena. Cilj je aktivirati prirodan proces sagorijevanja nakupljene masti te spriječiti nakupljanje novih zaliha. Elancyl Cellu/reverse za trbuh i struk predstavlja idealno rješenje za spomenute probleme.

Samo jednim nanošenjem dnevno, i to ujutro, postiže se 24satno djelovanje. Riječ je o vremenski programiranim formulama koje su aktivne danju i noću, a omogućuju ciljanu i kontinuiranu difuziju djelatnih tvari.

Elancyl Activ’ Slimming Masage predstavlja kombinaciju koja će olakšati postizanje vitke linije. Masaža neosporno pospješuje borbu protiv infiltriranog celulita, zahvaljujući dekongestivnom učinku i utjecaju na drenažu te stimulaciju mikrocirkulacije:

  • rukavica omogućuje specifičnu vrstu masaže koja potiče mikrocirkulaciju i izmjenu tvari (eliminaciju vode i toksina iz stanica)
  • gel otpušta aktivne tvari koje imaju anticelulitni učinak (kofein), djeluju dekongestivno (pilosela), učvršćuju i poboljšavaju tonus kože (ekstrakt bršljana)

Elancyl proizvodi za njegu kože pružaju vam revitalizirajući i sveobuhvatan tretman za postizanje i očuvanje vitkosti

Komentari