Mali savjeti za ljepotu

Ako je vaše mišljenje da je ljepota namijenjena malom broju prvilegiranih žena, dar prirode koji su dobile neke od sretnica, varate se!

Ako je vaše mišljenje da je ljepota namijenjena malom broju privilegiranih žena, dar prirode koji su dobile neke od sretnica, varate se! Savršenih i prirodno lijepih žena gotovo da i nema. U današnje vrijeme ljepota je pristupačna svakoj od nas, važno je voditi brigu o prehrani, pronaći vlastiti prepoznatljivi stil i voljeti sebe. Mi vam donosimo neke od savjeta kako postići da uz male promjene napravimo vidljive rezultate.

Njega kože i kose

Njega kože
Obavezno skinite šminku, prije spavanja, koristite hidratantna sredstva sa zaštitnim faktorom u cjelodnevnoj njezi kože lica, važno je da se pridržavate njege kože kako bi duže ostala lijepa i elastična. Za očuvanje mladenačkog izgleda, nastojite izbjegavati nagle promjene kilaže koje utječu na elastičnost kože.

Kožu ruku je jednako važno njegovati kao i kožu lica, pa i više. Osim što je izložena vanjskim utjecajima dodatno ju isušujemo i smanjujemo joj elastičnost s raznim sredstvima za čišćenje, zato je preporučeno za sve kućanske poslove koristiti rukavice, koža na rukama će vam kroz godine koje dolaze pokazati zahvalnost.

Kosa

Jedanput mjesečno operite češljeve, u šamponu za kosu, da izbjegnete dodatno masnu kosu. Kosu perite blagim šamponima, kako bi izbjegli kontra efekt masne kose, važno je dobro isprati šampon. Redovno podrezujte vrhova kose, kako bi izbjegli da vam kosa izgleda kao slama.

Tijelo

Nakon svakog tuširanja koža se isuši, obavezno nanesite mlijeko/ losion za njegu kože koji je izrazito bogat hidratantnim sastojcima.

Komentari