IDEALIA - Idealna koža više nije san već znanost!

U kozmetici smo svjedoci neprestanih promjena i napretka znanstvenih spoznaja, a mijenjaju se i žene i njihova očekivanja. Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na njihove potrebe novim Vichy proizvodom IDEALIA.

U kozmetici smo svjedoci neprestanih promjena i napretka znanstvenih spoznaja, a mijenjaju se i žene i njihova očekivanja. Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na njihove potrebe novim Vichy proizvodom IDEALIA. Vichy u mjesecu ožujku u ljekarnama predstavlja novo razdoblje: bez bora i umorne kože bez sijaja– eru idealne kože bez nedostataka.

VICHY-IDEALIA

Sve do sada bore i gubitak čvrstoće kože smatrali su se glavnim znacima starenja, no danas se pojavio novi pokazatelj mladosti: savršena kvaliteta kože na površini. No taj ideal nije povezan samo s manjim brojem bora, nego i sa lijepom, ravnomjernom, homogenom kožom bez mrlja i bez crvenila ... kožom čija je tekstura glatka i nježna i isijava zdravlje. Zato prvi puta u povijesti bilježimo pad broja kirurških zahvata poput liftinga i zamjetan porast estetskih korektura kao što su laserski zahvati, piling i dermoabrazija.

Idealna koža potječe od zdravlja duboko u koži
200 žena – od 20 do 6o godina – 4 etničke skupine – Francuska, Kina, Brazil, SAD – 98 sati razgovora
L'Oréalovi laboratoriji za istraživanja prvi su puta u povijesti izveli opsežno istraživanje, kako bi shvatili želje svih žena i biološku realnost sakrivenu iza njihovih želja. Sa starenjem, stresom, umorom i ekstremnim okolnostima u svakodnevnom životu mijenja se priroda kože. Mjenja se cjelokupno zdravlje u dubini, zbog čega postepeno slabe i drugi slojevi kože, sve do površine. To se odražava na tri pokazatelja idealne kože: glatka površina kože, ujednačenom tenu i borama.

kremaVICHY-IDEALIA

Kombucha, aktivna tvar što kožu čini idealnom
Ova aktivna tvar, dobivena biotehnološkim postupkom, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju referentnih aktivnih sastojaka, što ih nije moguće proizvesti u kemijskom laboratoriju i obnavlja kožu sloj po sloj, stanicu po stanicu, vraćajući joj zdravlje.

Kombucha, multiaktivni čajni koncentrat, već je stoljećima poznat u farmakopeji zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Dobiva se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja, što jamči prirodnu koncentraciju aktivnih tvari u najčistijem obliku. Zato Kombucha zdrava aktivna tvar s tisućljetnom poviješću, nije uspješna samo u borbi protiv bora, nego je izuzetno učinkovita i u stvaranju idealne kože. Vichy je dokazao njeno jedinstveno djelovanje na sve pokazatelje idealne kože: glatku površinu kože, ujednačen ten i bore. Sloj po sloj kombucha djeluje duboko ispod površine kožei djeluje na pigimentnu i kapilarnu homogenost, mikrorelijef i bore, te na taj način koža na površini izgleda savršeno - idealno.

Idealna tekstura
5 godina istraživanja – 2 patenta
Tekstura koja spaja nespojivo: bogatstvo kreme s lakoćom gela za osjećaj svježine.
S Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu. Blijedo ružičaste boje, sa jedva vidljivim sedefom za trenutni zdravi sjaj kože.

Idealna učinkovitost za sve žene
Bez obzira na dob, boju puti ili tip kože
Idealia je njega s klinički dokazanom učinkovitošću! Nakon mjesec dana promjenu možemo napipati, diviti joj se i osjetiti je: površina kože postaje ujednačenija a pigimentna i kapilarna homogenost se poprave, bore su smanjene za 16 ). Žene su ocjenile, da im je koža mekša (96%) i glađa (82 %) a bore smanjene (77 %) Samoocjenjivanje, 57 žena, 1 mjesec.

Idealna tolerancija
Za sve tipove kože – pa i najosjetljiviju – hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy,koja umiruje, jača, obnavlja kožu.

IDEALIA će biti na raspolaganju u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni: 203,5 KN u 2 formule za normalnu do mješovitu kožu i za suhu kožu.
 

Komentari