Moderne boje za kosu u 2012. godini

Kako odabrati idealnu boju za kosu koja će savršeno ići uz vaš ten, a ujedno biti i boja koja najviše opisuju vašu osobnost. Pogledajte neke primjere koje smo pripremili za vas kako bi pronašli savršenu boju koja ide uz vaš ten kože, te u ovoj 2012. budite još privlačniji i posebniji.

Kako odabrati idealnu boju za kosu koja će savršeno ići uz vaš ten, a ujedno biti i boja koja najviše opisuju vašu osobnost. Pogledajte neke primjere koje smo pripremili za vas kako bi pronašli savršenu boju koja ide uz vaš ten kože, te u ovoj 2012. budite još privlačniji i posebni. Od bogatih zlatnih nijansi pa sve do žarko crvenih, ove će boje dati vašim očima izražaj i zasigurno će izvući pozitivne komplimente. No svakako prije nego što se odlučite za promjenu posavjetujte se s vašim frizerom kako ne bi oštetili kosu i kako bi imali boju koja će vam lijepo pristajati.

Vrckaste crvene nijanse su u mogućnosti porinuti tisuće brodova, stoga ako imate snažnu osobnost i veliku dozu samopouzdanja koje ide uz hladniji ten kože, žarko crvena je boja o kojoj bi svakako trebalo ozbiljno razmisliti. Svjetla boja plamena pa čak i tamno crvene nijanse su sada veoma tražene, jer daju poseban dodir vašoj koži i izgledu. No s druge strane crvene nijanse će vrlo brzo izblijediti stoga je potrebno koristiti sredstva koja će očuvati svježinu i postojanost boje.

Crvene-boje-za-kosu-2012

by Harry Boocock

Crvena-boja-za-kosu-2012

by Haringtons Artistic Team

Velika količina seksipila dakako dolazi s hladnim plavim nijansama. Postoji velika paleta plavih nijansi, no plava boja nije za svakoga. Sve ovisi o stilu i tenu kože koji imate. Plavuše su uvijek "in" jer se ističu iz mase i plijene poglede gdje god se pojavile.

Plava boja za kosu

by Gregory Kaoua

Plava boja za kosu 2012

by Haringtons Artistic Team

Plava boja kose frizura

by Lisa Shepherd

Smeđa boja kose je klasična no opet elegantna i najčešće ide uz ten većine žena. Bogate i sjajne smeđe nijanse jako se lijepo kombiniraju s pramenovima i jedan je od najpopularnijih kombinacija. Ova boja daje toplinu i jednostavnost, a opet je vrlo elegantna, te daje sofisticiran izgled. Od kestenasto smeđe pa sve do boje čokolade, bile one svjetlo ili tamno smeđe, izgledat ćete zanosno, a što je još važnije, tako ćete se i osjećati. Ako imate tamniju put, uz ove smeđe nijanse možete izgledati tajanstveno i vrlo sexy.

Smeda-boja-za-kosu

by Paul Falltrick

Boja za kosu smeda

by Angels

Boje za kosu 2012

by Great Lengths

Nadamo se da smo vam pomogli te da ćete i vi zasjati u novoj boji i praćena pogledima osjećati se zanosno i samopouzdano.

Komentari