Slatke ljetne frizure

Da bi ljeti izgledali atraktivno nije nužno da tri puta tjedno posjećujete frizera, pogotovo ne ljeti kada ste na odmoru. Da bi bez obzira što ste na odmoru vaša kosa izgledala lijepo predlažemo tri jednostavne frizure koje su uvijek atraktivne.

Da bi ljeti izgledali atraktivno nije nužno da tri puta tjedno posjećujete frizera, pogotovo ne ljeti kada ste na odmoru. Da bi bez obzira što ste na odmoru vaša kosa izgledala lijepo predlažemo tri jednostavne frizure koje su uvijek atraktivne. Nemojte zaboraviti da ipak morate izgledati super za ljetna druženja s vašom obitelji i prijateljima.

Cool pletenice
Ako je vaša kosa dugačka, možete se odlučiti za eksperimentiranje s pletenicama. Pletenice su vrlo moderne i elegantne i slažu se gotovo sa svakom modnom kombinacijom. Ne morate biti profesionalac u slaganju riblje kosti, jednostavno se igrajte sa svojom kosom i eksperimentirajte. Možete krenuti od jednostavne pletenice pa se okušati u nešto složenijim kad vam ruke budu dovoljno vješte.

Frizura s pletenicom
By: Festival Hair

Lockonego
By: Lockonego

Mark Leeson
By: Mark Leeson

Maurice Meade
By: Maurice Meade

Predivni uvojci
Da li vam je kosa prirodno kovrčava, uživajte u ljepoti kovrčave kose i izrazite ju kako bi zablistali. Zvuči li vam ovo komplicirano? Ne mora nužno tako i biti, sve što trebate napraviti jest koristiti pravi proizvod za njegu kose te napraviti uvojke uvijačima i zatim ih fiksirati lakom za kosu koji ne lijepi uvojke.

Coiff&Co
By: Coiff&Co

Saint Algue
By: Saint Algue
 

Konjski rep
Imate li strah da nećete pravilno napraviti konjski rep? Ne morate se više brinuti oko toga. Operite kosu i nanesite pjenu za kosu koja daje volumen, tada kosu sušite od ispod prema gore. Dok je kosa skoro pa suha, povežite ju u konjski rep, pričvrstite s gumicom, a nekoliko uvojaka omotajte oko gumice. Nakon što ste to učinili nanesite serum za kosu i lak koji daje sjaj kako bi imali savršen izgled vlažne kose.

LOreal Professionnel
By: LOreal Professionnel

Roco
By: Roco

Komentari