Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Što ponijeti na putovanje?

Što ponijeti na putovanje?

Nakon bezbrojnih radnih dana čeznemo za zasluženim godišnjim odmorom, ili pak želimo pobjeći za vikend negdje gdje ćemo se moći opustiti i odmoriti od stresa i obaveza.
Kako najlakše promijeniti kotač na automobilu?

Kako najlakše promijeniti kotač na automobilu?

3.12 od 14 do 17 sati na parkingu shopping centra King Cross u Zagrebu, sve vozačice imati će priliku besplatno naučiti trikove kako najlakše promijeniti kotač ukoliko pukne pneumatik tijekom vožnje i bez pomoći u blizini ali i čuti savjete kako se brinuti za pneumatike tijekom zimskih uvijeta.
Zašto je dobro konzumirati naranče?

Zašto je dobro konzumirati naranče?

Naranče su vrlo popularno voće jer daju puno energije. Većina nas će potvrditi da su naranče jedne od najfinijeg voća upravo zbog svojeg osvježavajućeg ukusa. Niže možete pročitati zašto su baš naranče preporučljivo voće.
Kokosovo ulje - blagodati

Kokosovo ulje - blagodati

Oko 50% masnoća koje sadržava kokosovo ulje je masnoća koja se vrlo rijeko može pronaći u prirodi, a zove se Laurinska kiselina.