Karenwarfel/Pixabay

Znakovi da se sviđate muškarcu

Često je vrlo teško pročitati znakove koje vam muškarac šalje, jer je tanka linija između prijateljskog ponašanja i ljubavnog interesa.

Ponekad je vrlo teško odijeliti prijateljstvo od ljubavi. Ponekad se dogodi da krivo protumačimo znakove, a s druge strane nekada te znakove ni ne primjetimo. Za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati koji su to znakovi koji govore da se sviđate muškarcu sa kojim izlazite.

Obratite pozornost na njegov govor tijela

Ako želite biti sigurni da se sviđate muškarcu sa kojim izlazite, trebate pozorno promatrati njegov govor tijela. Razlog tomu je što upravo govor tijela obznanjuje njegove osjećaje. Ako se sviđate nekom muškarcu, primijetit ćete da vas često gleda, a da ponekad toga ni sam nije svjestan. Ako se često naginje u vašem smjeru je još jedan znak da mu se jako sviđate i da pokazuje interes. Moći ćete također zamijetiti da pažljivo bira odjeću kada je s vama, jer mu je stalo kakvo ćete mišljenje imati o njemu.

Analizirajte način kako priča s vama

Ako želite znati da li muškarac s kojim izlazite želi nešto imati s vama, obratite pažnju na koji način on razgovara s vama. Ako primijetite da on bira riječi, to znači da prije nego što kaže on dobro promisli o tome. Još jedna stvar koju ćete zamijetiti jest način kako on prilikom razgovora uspostavlja očni kontakt s vama. Ipak, ovaj posljednji način može zavarati jer su neki muškarci sramežljivi da izbjegavaju očni kontakt.

Upamtio je dosta stvari o vama

Ako se sjeti nekog važnog dana u vašem životu ili vas pak nazove za imendan, to je veliki znak da ste mu važni. Razmislite samo koliko ste mu zaista važni kada se sjetio toga. On će se također sjetiti koju ste odjeću nosili na kojem izlasku ili koju ste šalu rekli. Ipak budite oprezni, ako on zna stvari o vama koje mu niste rekli, možda je ipak malo opsesivan.

Suptilno vas dodiruje

Ako muškarac „slučajno“ stavi ruku oko vas i zagrli vas, ovo je jasan znak da želi nešto više od prijateljstva. Psihološki gledano, ako čovjek primijeti nešto što ga privlači, on će automatski htjeti to dotaknuti. Ako se ovo ponovi, znati ćete na čemu ste od sad pa nadalje.

J.B.

Komentari