Indigo djeca

Indigo djeca postala su tema o kojoj se naširoko raspravlja po svim medijima. Njihovo prisutnost u ovom...

Indigo djeca postala su tema o kojoj se naširoko raspravlja po svim medijima. Njihovo prisutnost u ovom svijetu prva je sredinom osamdesetih godina primijetila vidovnjakinja Nancy Ann Tappe koja se bavila promatranjem ljudskih aura. Za razliku od većine ostalih ljudi kod kojih su u aurama prevladavale plava i ljubičasta boja, nova djeca su sve češće imala snažno izraženu indigo boju. Pošto je unutar new age pokreta odavno prisutna priča o dolasku novog doba Vodenjaka, indigo djeca su vrlo brzo dobila ulogu glasnika nadolazećih pozitivnih promjena.

Nakon što su prvotno smatrani tek još jednom utopijskom new age pričom, indigo djeca su vrlo brzo zaintrigirala i «obične» ljude koji su kod svoje djece počeli primjećivati neobična odstupanja u ponašanju. Svima je postalo jasno da su nastupile važne promjene i da tradicionalan pristup odgoju te djece ne daje nikakve rezultate. Kako vrijeme prolazi, indigo djece je sve više i ona polako počinju dominirati strukturom ovog svijete. Prema nekim predviđanjima trenutno se u svijetu rađa 90% indigo djece.

Indigo generacija

Ukoliko već niste u stanju vidjeti boju aure, indigo djecu ćete najlakše prepoznati po njihovom jasnom uvidu u svrhu svog rođenja. Ona od ranog djetinjstva jasno znaju što žele i vrlo teško prihvaćaju bilo kakva naređenja. Sukobljavaju se s autoritetima i najčešće se teško prilagođavaju na klasični školski sustav. Iskazuju nedruštveno ponašanje i stvaraju prijateljstva samo s ostalom indigo djecom. Imaju snažnu intuiciju i skloni su pomaganju drugim ljudima. Zanima ih duhovnost i vrlo rano počinju razmišljati na apstraktan način. Njihove oči sliče očima vrlo stare osobe.

Osim indigo djece postoje i indigo odrasli. Tokom čitave povijesti čovječanstva rađali su se pojedinci koji su svojim razmišljanjem bili ispred svog vremena. Oni su najčešće bili čudaci neshvaćeni od svoje okoline, a njihove ideje su dobivale smisao u dalekoj budućnosti. Zanimljivo je da je prvi val indigo djece već ušao u svoje tridesete godine, pa će uskoro doći u poziciju aktivnog kreiranja sudbine svijeta u kojem živimo.

 

Komentari