Najbolja Vichy zaštita od sunca i za osjetljivu dječju kožu

Dječja koža osobito je osjetljiva na sunce te stoga treba prilagođenu njegu. Liniju proizvoda Capital Soleil za djecu odlikuju patentirani filterski sustav Mexoryl® SX-XL i antioksidativni minerali koji učinkovito štite kožu od UV-zraka.

Dječja koža osobito je osjetljiva na sunce te stoga treba prilagođenu njegu. Liniju proizvoda Capital Soleil za djecu odlikuju patentirani filterski sustav Mexoryl® SX-XL i antioksidativni minerali koji učinkovito štite kožu od UV-zraka. Teksture i proizvodi Capital Soleil za djecu ne sadrže paraben, nemaju mirisa i ispitani su pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. Novi proizvod Capital Soleil nježno mlijeko za djecu SPF 50 je bez oktokrilena i prilagođen izuzetno osjetljivoj dječji koži.

Vichy kolekcija za djecu

Dječja koža osobito je osjetljiva na sunce s obzirom na to da obrambeni mehanizam kože kod djece još nije u cijelosti razvijen. Tijekom jednoga dana na plaži utjecaj UV-zraka na dječju kožu čak je triput veći od utjecaja na kožu odrasle osobe zbog manjeg sunčanog kapitala («capital soleil») dječje kože.

Sunčani je kapital (fr. Capital Soleil) urođena sposobnost kože da se zaštiti od štetnih utjecaja sunca. Sunčani kapital kod djece razlikuje se od sunčanog kapitala kod odraslih, a uz to razlikuje se i od osobe do osobe (s obzirom na fototip) te se s godinama smanjuje.


Ljudi do 18 godine života zbog izlaganja UV-zrakama potroše čak 80% svojega sunčanog kapitala i epidemiološka istraživanja pokazala su da je pojava raka kože kod odraslih usko povezana s učestalosti pojave opeklina od sunca u djetinjstvu. Studije dokazuju da redovito korištenje zaštitnih sredstava s dovoljno visokim zaštitnim faktorom do 18 godine života može smanjiti opasnost od pojave raka kože za do 78%.

 Djecu od sunca možemo zaštititi:
• korištenjem dječjih krema za sunčanje s višim faktorom
• prikladnom odjećom i pokrivalima, što štite nježnu dječju kožu
• zaštitom protiv UVA/UVB zraka
• pritom budite osobito pozorni da kreme s višim faktorom zaštite koristite na izloženim predjelima kao što su: uši, potiljak, vrat i ruke
Nova formula proizvoda prilagođena je izuzetno osjetljivoj dječjoj koži - Capital Soleil nježno mlijeko za djecu SFP 50 +. Proizvod sadrži izuzetno visoku UVA i UVB zaštitu i prikladan je za kožu koja ne tolerira sunce. Formula proizvoda obogaćena je sistemom filtera Mexoryl® XL i MINERALIMA, što štite od dugovalnih UVA zraka i pomažu u zaštiti dječje kože od oštećenja što ih uzrokuje sunce. Proizvod je bez oktokrilena i prikladan za lice i tijelo. Informativna cijena Capital Soleil nježnog mljeka je 130,51 KN.


U liniji Capital Soleil proizvoda za djecu na raspolaganju su također
Capital Soleil mlijeko za zaštitu dječje kože SPF 50, 300 ml (NOVO)
Capital Soleil sprej za djecu SPF 50 +, 200 ml
Capital Soleil sprej za zaštitu dječje kože SPF 30+, 200 ml

Capital Soleil je sinonim za izuzetnu zaštitu osjetljive dječje kože lica i tijela.
Sadrži Mexoryl® XL i minerale za najvišu UVA+UVB-zaštitu. Proizvodi su bez mirisa,
bez parabena, hipoalergeni i vodootporni.
 

Komentari