Moderne frizure za jesen/zimu 2011.

Uživanje u suncu i moru ostavilo je trag na vašoj kosi, vrijeme je da joj vratite sjaj. Donosimo vam što su frizeri pripremili i koje frizure su moderne ove jeseni.

Uživanje u suncu  i moru ostavilo je trag na vašoj kosi, vrijeme je da joj vratite sjaj. Donosimo vam što su frizeri pripremili i koje frizure su moderne ove jeseni. Da bi ste se što lakše prilagodili hladnijem i tmurnijem jesenskom periodu jedan od načina da vam se popravi raspoloženje je promjena frizure, ako ste se odlučili za promjenu frizure nudimo vam neke od modernih frizura za ovu jesen.

De Ridder

By De Ridder

De Ridder

By De Ridder

Uzevši u obzir oblik vašeg lica i kvalitetu vaše kose u suradnji sa frizerom odaberite onu koja će vam najviše odgovarati, te naglasiti ljepotu vaše kose. Ženama okruglog lica preporuča se dužina kose do ramena, dok onima s ovalnim licem dužina kose do brade. Bilo da se radi o kratkoj ili dugoj kosi slojevito i asimetrično ošišana kosa je hit ove jeseni, osim što lijepo izgleda lako se i održava. Pri odabiru boje kose vodite računa da odgovara vašem tenu.

Farouk

By Farouk

By hair factor

Paul Gehring

By Paul Gehring

Saco

By Saco

Web Collection

By Web Collection

Whitney Morrow

By Whitney Morrow

Zucci Hairdressing

By Zucci Hairdressing

Zucci Medium

By Zucci Medium

Komentari