Vajazziling - ukrašavanje intimnih dijelova tijela kristalima

Tetoviranje intimnih dijelova tijela nije ništa novo, pa tako i vajazziling nije ništa drugo do li ukrašavanje intimnih dijelova tijela.

Tetoviranje intimnih dijelova tijela nije ništa novo, pa tako i vajazziling nije ništa drugo do li ukrašavanje intimnih dijelova tijela. Vajazziling, definitivno jedan od najnovijih trendova ljepote koji je podigao veliko zanimanje kod žena, će sigurno zaintrigirati vašeg partnera i privući njegovu pozornost jer je nešto novo što omogućava ženama da ukrase intimne dijelove.

To je postupak kojim se vaši intimni dijelovi ukrašavaju Swarovski kristalima, koji se lijepe na kožu s koje su prethodno odstranjene dlačice tzv. brazilskom depilacijom. Brazilska depilacija će ukloniti sve vaše stidne dlačice, dajući vašoj koži glatkoću, što je savršen prostor za ukrašavanje kristalima. Kristalima se mogu oblikovati razne figure poput leptira, vila, zvijezda, srčeka, …

Sami postupak nije bolan (osim brazilske depilacije) - dezinficirani kristali se stavljaju na dio kože koji nije sklon iritaciji. Vajazzling ukrasi traju od 5 do 7 dana, a po potrebi se mogu skinuti i prije nego samo ljepilo popusti.

vajazzling

Various vajazzling designs

Ukrašavanje intimnih dijelova tijela Vajazzling metodom pomoći će vam da uz kristaliće i seksi donje rublje začinite svoj intimni svijet. Maleni kristalići su postali popularni kod žena koje žele iznenaditi svog partnera i pružiti mu nešto novo.

Ako ste se odlučili za ukrašavanje tijela kristalima preporučamo vam da to napravite u ugodnoj atmosferi kozmetičkog salona Adam i Eva u Zagrebu.

Sve informacije možete dobiti na tel: 01/481 95 52

www.adamieva.net
 

Komentari