Prirodnim receptima do lijepe kože

Zaštitite kožu lica od akni i bora i isprobajte ove jednostavne prirodne recepte za njegu kože. Nahranite vaše stanice kože mineralima i vitaminima i osigurajte svojoj koži lijep i zdrav izgled.

Zaštitite kožu lica od akni i bora i isprobajte ove jednostavne prirodne recepte za njegu kože. Nahranite vaše stanice kože mineralima i vitaminima i osigurajte svojoj koži lijep i zdrav izgled.

Zaštitite svoju kožu od vanjskih štetnih čimbenika na prirodan i jednostavan način, izrađenim u vašoj kuhinji, te osigurajte vašoj koži dovoljnu količinu minerala i antioksidansa.

Stanice vaše kože imaju potrebu za vitaminima, stoga vam donosimo ne od prirodnih recepata koje je preporučeno nanositi jednom tjedno na kožu lica.

Koza i avokado

Avokado i banana
Iskoristite prednosti umirujućeg svojstva avokada i banane. Pomiješati jedan avokado (pire) s dvije žlice običnog jogurta, jednom žličicom maslinovog ulja i jednom bananom (pire). Dobivenu smjesu nanesite na kožu lica. Ostavite da djeluje 25-30 minuta, te mlakom vodom isperite lice. Dobiveni rezultat je hidratizirana koža.

Krastavac i peršin
Razmazite vašu kožu kombinacijom krastavca i peršina, koja vašoj koži daje mekoću i djeluje umirujuće. Pomiješajte jednu žlicu pirea od krastavaca s jednom žlicom običnog jogurta i jednom žlicom peršina. Tijekom zime koža je izložena hladnoći i vjetru. Kako bi zaštitili vašu kožu, isprobajte ovaj jednostavan recept.

Brusnice i morska sol
Brusnice su jako bogate antioksidansima koje će uljepšati vaš ten u trenu. Isprobajte ovaj prirodni recept koji će zategnuti pore i revitalizirati vašu kožu. Pomiješati tri žlice morske soli, pola šalice pirea od brusnica i tri žlice maslinovog ulja. Laganim kružnim pokretima umasirajte dobivenu smjesu, te ostavite da djeluje 4-5 minuta, a zatim isperite lice mlakom vodom.

Tikvice
Iskoristite prirodno svojstvo tikvice za dobivanje meke i lijepe kože. Izrežite tikvicu na tanke kriške, te ih poslažite na kožu lica. Ostavite da djeluju 20 minuta kako bi vaše pore apsorbirale minerale. Isperite lice s mlakom vodom. Koristite ovaj recept svaki put kad trebate osvježavajući tretman za svoj ten.

Komentari