Moderne frizure s potpisom MI Hair Academy

MI Hair Academy predstavljaju skup vrhunskih frizera koji svojim rukama čine čuda od kose. Zajedničkim radom inspiriraju jedan drugog, te maštu pretvaraju u stvarnost.

MI Hair Academy predstavljaju skup vrhunskih frizera koji svojim rukama čine čuda od kose. Zajedničkim radom inspiriraju jedan drugog, te maštu pretvaraju u stvarnost. Kroz svoj dugogodišnji rad shvatili su da za posao frizera treba imati dušu i srce, jednostavno rečeno treba ga voljeti jer se na taj način oslobađa sva kreativnost, i mašta postaje stvarnost.

MI-hair-academy-frizura-plava-kratka

Jedna od njihovih kolekcija je i kolekcija simboličnog naziva "Miror". Svakodnevno gledanje kose u ogledalu frizere inspirira i daje nam energije za daljnje, novo stvaranje. Pogled na kosu i lice "kroz" ogledalo nešto je neizostavno u radu i životu svakog frizera, bez obzira na to u kojem on gradu, državi ili kontinentu radi. Pogledajte i sve ćete vidjeti u ogledalu. Ovom kolekcijom prevladavaju plavi, smeđi i bakreni tonovi.

MI hair Academy ekstravagantna frizura

MI hair Academy frizura duga kosa

Gledajući ogledalo, često se vraćamo i u prošlost, što je za frizere vrlo inspirirajući. Uzimajući elemente "iz ogledala" i kombinirajući ih s novim tehnikama, stvaramo trendove i nove moderne frizure, pojasnio je Mario Treščec, član MI Hair Academy tima.

Moderna kratka frizura mi hair academy

Frizura s pramenovima mi hair academy

kratka frizura mi hair academy

Foto: MI Hair Academy
www.mihairacademy.com 

Komentari