Zaštitite vašu kožu s Vichy Capital Soleil

Laboratoriji Vichy još od 1993. godine razvijaju liniju proizvoda za zaštitu od sunca Capital Soleil s inovativnim formulama i teksturama, prikladnim za sve tipove kože, pa i najosjetljiviju.

Laboratoriji Vichy još od 1993. godine razvijaju liniju proizvoda za zaštitu od sunca Capital Soleil s inovativnim formulama i teksturama, prikladnim za sve tipove kože, pa i najosjetljiviju.

Nova Capital Soleil Dry touch emulzija za lice s mat učinkom i zaštitnim faktorom SPF 50+ udružuje jedinstvenu učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i ugodnu teksturu dnevne njege za lice.

Capital-Solelil-Vichy-krem


Linija proizvoda Capital Soleil predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju:

 • 100 % UČINKOVITOSTI Široki spektar UVA+UVB zaštite, sve do dugih UVA zraka. S patentiranim Mexoryl® filtrom. Proizvodi su foto stabilni i vodootporni.
 • ZA 100 % OSJETLJIVU KOŽU Proizvodi su: Bez parabena. Hipoalergeni. S termalnom vodom Vichy, koja na kožu djeluje umirujuće i okrepljujuće. Provjereni pod dermatološkim nadzorom.
 • 100 % OSJEĆAJ UGODE Ugodne teksture, različitih mirisa i osjetilnih karakteristika, izuzetno brzo se suše i upijaju u kožu.

Lice je svakodnevno izloženo štetnim UV zrakama (u autu, na šetnji,...) ne samo na moru i plaži, stoga je izuzetno važna njegova redovita zaštita. Zato je pri odabiru kreme za sunčanje za svakodnevnu zaštitu lica korisno da tekstura proizvoda bude ugodna za nanošenje, da ne ostavlja bijele tragove i ne masti kožu lica.

Nova Capital Soleil Dry touch emulzija za lice udružuje učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i teksturu dnevne njege za lice pomoću:

 • SPF 50 i SPF 30 s sistemom filtra Mexoryl® -XL: Djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži i spriječava hiperpigmentaciju.
 • Kompleks minerala: Potječe od termalne vode Vichy, kao izvorno prirodni antioksidans. Ekskluzivni mineralni kompleks u Capital Soleil proizvodima za zaštitu osjetljive kože od sunca osigurava dodatnu zaštitu.
 • Inovativna tekstura s upijajućim učinkom, koja djeluje protiv masnog sjaja, jer upija sebum i osigurava izuzetno brzo sušenje i ne ostavlja bijele tragove.

Proizvod Capital Soleil Dry touch je na razpolaganju u ljekarnama po maloprodajnoj cijeni SPF 30: 115,11 KN i SPF 50: 117,68 KN.

U prve sunčane dane preporučljivo je ući s višim faktorom zaštite, jer koža u to vrijeme treba snažnu zaštitu. Proizvodi Capital Soleil namijenjeni su zaštiti lica, lagane su teksture i koži daju mat učinak. Ne zaboravite niti na osjetljive dijelove kao što su nos, uši, pigmentacije i na zaštitu usana te potražite svoj najomiljeniji proizvod za potpunu zaštitu lica.

Capital Soleil s različitim proizvodima, teksturama i zaštitnim faktorima osigurava IDEALAN ODGOVOR za zaštitu od sunca. Proizvodi linije Capitel Soleil za LICE su:
VRLO VISOKA ZAŠTITA SPF 50+

 • Capital Soleil krema za lice SPF 50+ normalno do suhu kožu lica
 • Capital Soleil lagani fluid za lice SPF 50+ za mešanu do masnu kožu
 • Capital Soleil Dry Touch emulzija za lice SPF 50 za mešanu do masnu kožu
 • Capital Soleil stik 50 + -za zaštitu usna, obraza, nosa
  VISOKA ZAŠTITA SPF 30 +
 • Capital Soleil krema za lice SPF 30 za normalnu do suhu kožu lica
 • Capital Soleil Dry Touch emulzija za lice SPF 30 za mešanu do masnu kožu lica


 

Komentari