Ariel Power Capsules pranje rublja čin jednostavnim i glamuroznim

Pranje rublja može biti puno više od zamornog kućanskog posla, a upravo to pokazuju Ariel Power Capsules … male, ali moćne

Kako bi na najbolji način predstavio svoje nove kapsule Ariel Power Capsules, Ariel je udružio snage s proizvođačem perilica Whirlpoolom. Ove dvije robne marke idealno se nadopunjuju jer obje teže inovacijama, jednostavnosti uporabe proizvoda i učinkovitosti, stoga je bilo logično da se u predstavljanju novih Arielovih kapsula uključi upravo Whirlpool i njegova inovativna perilica 6th Sense.

Ariel-tablete

Želi li netko dizajnersku perilicu?
Dašak glamura u cijelu priču unijela je najuspješnija hrvatska dizajnerica u inozemstvu Martina Felja koja je posebno za ovu priliku osmislila ekskluzivan dizajn perilica. Kako je sama naglasila ¨ Dizajnirati izgled perilice za mene je bio svojevrstan izazov i novo iskustvo jer je trebalo osmisliti dizajn koji predstavlja bit marke Ariel, a koji će se istovremeno svidjeti široj publici. Voda, mjehurići i karakteristična Arielova zelena boja su se nametnuli sami po sebi kao vizual koji će se zasigurno dobro uklopiti u svaku kupaonicu. ̋
Početkom listopada, fanovi na Facebooku birali su između tri prijedloga dizajna nadahnutih Arielom, a većinom glasova odabrani su simpatični Arielovi mjehurići koji će unijeti modnu notu u domove sretnih dobitnika.

Naime, svi kupci koji u periodu od 16. listopada do 15. prosinca u većim trgovačkim centrima kupe jedno ili više pakiranja kapsula Ariel Power Capsules, pošalju SMS poruku na broj 60060 ili se prijave putem stranice www.mpg.hr ostvaruju mogućnost osvajanja jedne od 60 ekskluzivnih perilica Whirlpool koje krasi dizajn Martine Felje. Promocija se odvija u svim trgovačkim lancima.

MartinaFelja_Ariel_Whirlpool_dizajn_perilica

Ariel prilagođava pranje rublja vašem životnom stilu!
Ariel razumije kako se u svakodnevnom životu susrećemo s velikim brojem izazova, a vremena imamo sve manje te se od nas očekuje veća učinkovitost. Ovisno o količini rublja, vrsti tkanine, tvrdoći vode i drugim parametrima, danas postoji više od 900 različitih kombinacija mrlja, a jednim je pranjem potrebno u prosjeku odstraniti do 40 grama prljavštine (tj. 3 velike žlice). Zato Ariel konstantno traži nove mogućnosti i svojstva proizvoda koje će se uspješno nositi sa svim zahtjevima pranja, davati odlične rezultate, a sve to s koncentriranim deterdžentom.

Nakon osam godina istraživanja rezultat su nove kapsule Ariel Power Capsules, čija jedna kapsula sa samo 28 grama koncentriranog deterdženta jamči učinkovitost pri svakom pranju.
Nove kapsule Ariel Power Capsules predstavljaju Arielovu koncentriranu snagu čišćenja. Zahvaljujući posebnom patentiranom obliku i jedinstvenoj formuli, ove kapsule donose novi način pranja odjeće – jednostavne su za korištenje, a svaka kapsula jamči čistoću.

Ariel_PowerCapsules_Tornado

Ariel Power Capsules pojednostavljuju pranje jer više ne morate razmišljati o količini sredstva koje morate koristiti. Samo ubacite jednu kapsulu u bubanj, na nju stavite rublje i pranje može početi. Jedna kapsula Ariel Power Capsules je dovoljna za jedno pranje.

Kutiju kapsula Ariel Power Capsules potrebno je uvijek držati zatvorenom i izvan dohvata djece.
Ariel Power Capsules dostupne su u svim trgovinama, a možete izabrati između 3 varijante: Mountain Spring za bijelo rublje, Color & Style za šareno rublje i Touch of Lenor s dodanim omekšivačem Lenor.
Napredna kombinacija tehnologija ovih kapsula bijelo čini bijelim te oživljava boje vaše odjeće.

Komentari