Nakon sunca i mora nahranite vašu kožu i zadržite preplanulost

Osjećaj zatezanja kože česta je pojava nakon ljetovanja, što za posljedicu ima perutanje, a najviše na koljenima...

Hidratantna maska za liceOsjećaj zatezanja kože česta je pojava nakon ljetovanja, što za posljedicu ima perutanje, a najviše na koljenima i rukama. Sunce, morska sol i vjetar isušili su kožu, tako dehidrirana koža stvara svoj obrambeni štit koji se pojavljuje u obliku zadebljanja kože.

Da bi zadržali lijepu i preplanulu kožu pobrinite se da je dovoljno hidratizirate. Za kožu lica koristite hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Mlijeko za tijelo je bitno da hidratizira, čuva elastičnost i usporava povratak jesenjeg bljedila.

Bez obzira kojeg je tipa vaša koža tijekom ljeta je bila izložena brojnim štetnim djelovanjima. Da bi uklonili nečistoće i omekšali vašu kožu iskoristite sve blagodati hidratantni maski za lice koje obnavljaju i omekšavaju kožu. Bogate aktivnim sastojcima, ove maske brzo nadoknađuju vlagu koju je koža izgubila. Koža lica postaje mekša, bore su manje vidljive, a ljetna boja dulje trajate.

Masku nanosite na potpuno očišćenu kožu lica i vrata. Neke maske koža će potpuno upiti tako da ih ne treba ispirati, dovoljno je odstraniti višak papirnatim rupčićem. Stručnjaci preporučaju da hidratantne maske koje će regenerirati kožu lica upotrebljavate dva ili tri mjeseca nakon povratka s ljetovanja.
 

Komentari