Uređenje doma

InDizajn – Festival modernog doma

InDizajn – Festival modernog doma

Sajam InDizajn, festival modernog doma, održat će se od 26. do 29. rujna u sportskoj dvorani Arena Zagreb i okupiti više od 80 izlagača, brojne kreativce i umjetnike, stručnjake i sve koje zanima uređenje doma.
Spavaća soba - oaza mira

Spavaća soba - oaza mira

Spavaća soba je oaza mira i naše sklonište, stoga se potrudite da ju uredite u stilu koji vam odgovara. Bilo da ste odabrali već postojeći stil ili pak ćete pustiti mašti na volju, donosimo vam par savjeta i primjera koji će vam biti od koristi da stvorite osobni privatni raj.
Feng shui u spavaćoj sobi

Feng shui u spavaćoj sobi

Drevna kineska umjetnost, Feng Shui uravnotežuje protok Chi koristeći principe Yina i Yanga. Chi je energija života koji dolazi od materije. Yin nudi opuštanje, a Yang nudi motivaciju - što je razlog zašto je važno održavati ravnotežu putem Feng Shuia.
Serax- dizajn inspiriran belgijskim šikom

Serax- dizajn inspiriran belgijskim šikom

Za sve ljubitelje francuskog šika stižu dobre vijesti iz Stipić Interarta: bogatoj ponudi nedavno je pridružen belgijski brand Serax, jedan od najoriginalnijih brandova koji tržištu nudi originalne dodatke za dom kao što su čaše, vrčevi, tanjuri, svijećnjaci i sl.
Ideje za moderne kuhinje

Ideje za moderne kuhinje

Kombinacijom umjetnih i prirodnih materijala, te paletom prirodnih boja od žarkih, pa sve do neutralnih tonova možete kombinirati i dizajnirati kuhinju baš kakvu ste si zamislili.
Ideje za spavaće sobe

Ideje za spavaće sobe

Ako tražite ideju za spavaću sobu, nemojte težiti određenim dizajnima, stvorite vlastiti dizajn. Spavaća soba je vaše svetište mira, soba za opuštanje, i polazišna točka svakog dana.