Serax- dizajn inspiriran belgijskim šikom

Za sve ljubitelje francuskog šika stižu dobre vijesti iz Stipić Interarta: bogatoj ponudi nedavno je pridružen belgijski brand Serax, jedan od najoriginalnijih brandova koji tržištu nudi originalne dodatke za dom kao što su čaše, vrčevi, tanjuri, svijećnjaci i sl.

Za sve ljubitelje francuskog šika stižu dobre vijesti iz Stipić Interarta: bogatoj ponudi nedavno je pridružen belgijski brand Serax, jedan od najoriginalnijih brandova koji tržištu nudi originalne dodatke za dom kao što su čaše, vrčevi, tanjuri, svijećnjaci i sl. Nakon Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Francuske, Italije, Njemačke, Engleske, Austrije i Švicarske, Serax je napokon dostupan i u Hrvatskoj u prodajnom salonu Stipić Interarta.

Vaza-Lampion

Vaza Lampion

Vaza-Lampion

Vaza Lampion

Iza Serax-a, kompanije s dvadesetogodišnjem iskustvom koja osvaja žene diljem svijeta, stoje tri muškarca. Kompanija je započela rad prodajom bilja i sadnica te se s vremenom proširivala na vaze i ostale popratne dodatke. Danas Serax obilježava uska zajednička suradnja cvjećara, dekoratera i dizajnera koji tržištu nude proizvode za uređenje interijera dostupnih u više od 4.000 trgovina diljem svijeta te u više od 60 zemalja.

Hachi-boru

Zdjelice Hachi- boru

Sjanti

Zdjela Sjanti

Kompanija Serax konstantno radi na inovacijama što je posebno vidljivo u suradnji s brojnim belgijskim, ali i inozemnim dizajnerima koja donosi vrlo uspješne rezultate: proizvode u potpunosti posvećene korisniku koji osvajaju dizajnom, ali i cijenom te koji predvode trendove u svijetu uređenja interijera. Sa sjedištem u belgijskom gradu Kontich, kompanija jača iz godine u godinu vodeći se istom mišlju vodiljom od samog početka poslovanja: klijent je najvažniji. Danas se tvornica u kojoj nastaju svi proizvodi, uredi i izložbeni salon protežu na gotovo 9.000 četvornih metara, a svake godine na tržište plasiraju se 2 nove kolekcije nastale u suradnji s poznatim dizajnerima. Radeći s Nijemcima, Talijanima, Francuzima ili ostalim inozemnim stručnjacima među kojima ističemo imena Luca Vincenta, Renéa Barbu, Renéa Belehradeka, Marie Michielssen, Monieka vanden Berghe, Antonia Sciortina, Anne Van Hoey ili Nine Tekampe, Serax u svako djelo ulijeva dašak autora zemalja iz kojih dolaze. Upravo tako nastale su najpoznatije kolekcije inspirirane Mediteranom, francuskim uličnim šikom ili danskom razigranošću.

Zvono

Zvono

Zvono

Zvono

„Zbog komplementarne naravi mirisa, boja, ali i forme, dizajnirao sam kolekciju BLOOM koja je podrška, jednostavni dodatak prostoru koji dopušta da bude razigrani“; izjavio je dizajner Luc Vincent koji već niz godina uspješno surađuje s kompanijom Serax opisujući tako jednostavno osnovne principe rada Seraxa. Spajajući motive iz svakodnevnog života i igrajući se s njima nastaju jedinstvene kolekcije.

Beehive Hurricane lampion

Beehive Hurricane lampion

Bilo da tražite čaše, vrčeve ili elegantne setove tanjura, svijećnjaka i sl., Serax nudi pregršt potpunih ideja za vaš dom. U ponudi ima dekorativne artikle: staklovinu, tekstil za dom, proizvode za uređenje interijera, zdjele i košare, svijeće i stolno posuđe te proizvode za cvijeće: vaze, tegle i dekorativne materijale.

U Seraxu se vode mišlju i željom ljepšeg svijeta. Dok svojim proizvodima uljepšavaju prostore diljem svijeta, misle i na one najmanje i najpotreitije podržavajući projekt K.I.D.S. (Kids In Distress) u Vijetnamu koje pruža dom 30 napuštenih djevojaka bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.
 

Komentari