Uz male financijske troškove vašu kupaonicu učinite ljepšom

Kupaonica je najkorištenija prostorija u svakom domu. Zasigurno ne želite da je to mjesto prljavo i neuredno. Uz malo volje i mašte, vaša kupaonica može postati vaša oaza mira.

Kupaonica je najkorištenija prostorija u svakom domu. Zasigurno ne želite da je to mjesto prljavo i neuredno. Uz malo volje i mašte, vaša kupaonica može postati vaša oaza mira. Za vas smo priredili par savjeta kako bi vaša kupaonica zablistala i bila ugodna za vrijeme provedeno u njoj.

Da bi vaša kupaonica odisala mirisom i čistoćom važno je očistite odvode, jer oni znaju biti izvor neugodnih mirisa. Maknite predmete koje ne koristite kako bi dobili na prostoru. Uklonite i proizvode koji su prazni ili im je istekao rok trajanja, jer oni samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor.

Moderna-kupaonica
By Dajmon Studio

Danas je moderno ostaviti jedan zid koji nije blizu vode bez pločica, te se s njim možete igrati i bojati ga kad vam stara boja postane monotona i na taj način osvježiti kupaonicu. Boje unose živost, a ne zahtijevaju puno truda.

Promijenite zastor na kadi, ako ga imate. Ovo je jeftina investicija koja puno znači.

Ugradite držače za ručnike ili police. Ako imate pločice, samostojeća polica za ručnike će također dobro doći jer na nju možete postaviti ukras kako bi kupaonici dao dodatnu toplinu.

Ako želite da kupaonica izgleda luksuzno, ugradite ormariće sa staklima, dodajte cvijeće ili keramičku posudu. Smislite neku temu u kojoj ćete urediti kupaonicu.

Postoje još raznorazne ideje koje možete primijeniti, samo treba dati mašti na volju.

Komentari