Unsplash/Pixabay

5 razloga zašto ste još uvijek sami

Većina nas želi pronaći onog savršenog sa kime ćemo provesti ostatak života, no to je često puno teže napraviti nego reći.

 Ako ste jedan od osoba koja je i nakon bezbroj spojeva još uvijek solo tada ste na pravom mjestu. Za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati zbog kojih pet razloga ste vi još uvijek sami. Nema potrebe da budete tužni samo zato što niste našli ono što tražite. To je sasvim normalna pojava.

Još uvijek ste u procesu preboljevanja

Ženama je često potrebno puno više vremena da uspiju preboljeti bivšeg partnera. Možete zamijetiti kako još uvijek znate fantazirati o vama i vašem bivšem, te nemate potrebu za upoznavanjem novih ljudi. Trebali biste početi više vremena provoditi sa svojim prijateljima kako bi poboljšali svoj ljubavni život

Očajni ste

Cure koje su očajne i pod svaku cijenu žele muškarca u svom životu često prestraše muškarca. Čestim izlaskom na spojeve sa različitim muškarcima može vam stvoriti iluziju da su vam se standardi snizili. Pokušajte se opustiti, podignite samopouzdanje gestama, novom odjećom i suptilnim porukama.

Bojite se odbijanja

One djevojke i žene koje se boje odbijanja su prirodno sramežljive. Vrijeme se da prihvatite sebe kakvim jeste i da naučite nešto o umijeću zavođenja. Samopouzdanje privlači ljude i dopušta vam da izrazite svoju ženstvenost. Dozvolite ljudima da vas upoznaju i zaboravite da postoji rizik odbijanja.

Slušate svoje prijatelje

Ako vaš najbolji prijatelj ili prijateljica zna tip osobe sa kojim ste izlazili i kakvi vas ljudi privlače, onda je velika mogućnost da će uspjeti pronaći mane kod osoba sa kojima ste izašli. U ovom slučaju zanemarite njihove savjete i oslonite se na svoj vlastiti instinkt.

Prezaposleni ste

Osobe koje su jako zauzete poslom teško imaju vremena za izlazak sa društvom i upoznavanjem novih osoba. Pokušajte u svoj raspored ubaciti i malo mjesta za društveni život. Neće vam škoditi.

J.B.

Komentari