Sve za vaše dijete na jednom mjestu

Čega sve ima na www.djecjaoprema.hr? Dječjih ljuljački, kolica, grickalica za zubičiće, veselih tricikla za djecu...

Čega sve ima na www.djecjaoprema.hr? Dječjih ljuljački, kolica, grickalica za zubičiće, veselih tricikla za djecu, dudica, dječjih daskica za WC, patkica za kupanje i puno puno pijeska za pješčanike.

Portal www.djecjaoprema.hr nudi sve informacije vezane uz proizvode i usluge namijenjene djeci i roditeljima. Proizvodi i usluge podijeljeni su u tematske kategorije: namještaj, oprema za djecu, zdravlje, hrana i piće, igračke, odjeća i obuća, usluge, literatura itd. Proizvode - dječji krevetići, dječja kolica, igračke - moguće je naručiti ili poslati upit putem maila.

Portal sadrži i onformacije o tvrtkama koje se bave uslugama za roditelje i djecu: dječji vrtići, škole, razne zdravstvene ustanove. Njih je moguće ocijeniti ili preporučiti putem komentara.

Uz proizvode i usluge tu su i profili proizvođača, distributera i prodajnih mjesta kako bi vam olakšali pronalazak i kupovinu proizvoda sa najbližih lokacija.

www.djecjaoprema.hr idealno je mjesto za sve roditelje i one koji će to tek postati budući da upravo na ovoj stranici mogu biti sigurni da će pronaći sve potrebno za njihove mališane. Pozivamo i tvrtke koje u svojoj ponudi imaju dječju opremu da nam se pridruže u projektu.

Više informacija na www.djecjaoprema.hr
 

Komentari