Dječji sajam u Areni Zagreb

Brojimo dane do novog druženja na 9. Dječjem sajmu koji se već tradicionalno održava u Areni Zagreb, a koji će se ove godine održati od 21.-23. rujna pod počasnim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te Grada Zagreba.

Brojimo dane do novog druženja na 9. Dječjem sajmu koji se već tradicionalno održava u Areni Zagreb, a koji će se ove godine održati od 21.-23. rujna pod počasnim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te Grada Zagreba. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje koje na sajmu očekuje najveći broj izlagača do sada.

Djecji sajam Arena Zagreb

Dječji sajam je događaj namjenjen prvenstveno djeci, ali i roditeljima. To je jedinstven događaj koji nudi zabavu, informacije, priliku za doznati sve o proizvodima i uslugama potrebnim za novorođenče i djecu starijeg uzrasta (do deset godina). Dječji sajam je edukativno zabavnog karaktera, prodajno je izlagački, ali ima i festivalsku notu jer na njemu svake godine nastupi gotovo 1000 mališana raznih uzrasta.

Na dječjem sajmu sudjeluju najpoznatije domaće tvrtke, ali se predstavi i veliki broj planetarno popularnih stranih brandova. Ove godine predstaviti će se više od 130 tvrtki iz zemlje i inozemstva. Zanimljiv je podatak da je u jednoj od najtežih ekonomskih godina dječiji sajam okupio do sada najveći broj izlagača.

Na sajmu se može pronaći za svakog člana po nešto. Od opreme za novorođenče do knjiga, igračaka, odjeće i obuće, prehrane, kozmetike, autosjedalica i drugog. Predstavljaju se i škole, osiguranja, banke, nevladine udruge ali i novi modeli automobila za obitelj.

Sajam za djecu

Osim nastupa na pozornici, tu su razna natjecanja na poligonu i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, već tradiconalni eko kutak, bolnica za medvjediće, druženje s klaunima, Disney maskotama, glazbeni nastupi mladih nada, mini škola skijanja i škola manekenstva. Iz programa još izdvajamo: nogometni turnir i natjecanje u vožnji „Like a bike“by Hipp, predstave Maštrodrom i Slovo po slovo, natjecanje za djecu i roditelje by Bubamara, besplatnu Lego igraonicu i još mnogo drugih zabavnih sadržaja.

Vrijedne ruke velikih i malih članova kluba Kockice i ove godine pripremile su dojmljivu izložbu novih Lego eksponata, a cijena ulaznice za izložbu biti će 15kn.

Ovogodišnja humanitarna akcija biti će u korist Centra za nerođeni život – Betlehem iz Karlovca koji se skrbi za nezbrinute trudnice i djecu do 6 godina a broji više od 400 štićenika. Pozivamo sve koji se žele uključiti u ovu akciju da na sajam donesu odjeću, hranu, pelene, igračke, kolica, posteljina i ostalo te predaju na štandu Udruge Betlehem. Molimo da ukoliko donirate rabljene stvari i opremu isto bude čisto i u ispravnom stanju.

Ne preostaje vam ništa drugo nego doći na 9. Dječji sajam i provesti tamo najveselija 3 dana u godini!

Radno vrijeme sajma je: petak od 14h do 20h; subota i nedjelja od 9:30 do 20h.
Ostale informacije možete saznati na www.djecjisajam.com

Komentari